Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 272 3A 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
41 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Fraai afgewerkt 2-kamerappartement gelegen op de Albert Cuypstraat in de gezellige Pijp. De woning is rustig en zonnig gelegen aan de achterzijde (Zuid). Tijdens de renovatie in 2017 zijn veel authentieke details bewaard gebleven, zoals de hoge plafonds (3 meter!), originele (schuif)deuren en kasten. Dit pand is onderdeel van een blok met extra brede panden waardoor je meer glas hebt en meer licht binnen krijgt.

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker” English version below

Ligging:
Het appartement ligt op de Albert Cuypmarkt, vlakbij de Van Woustraat, dus voor alle dagelijkse (verse) boodschappen kunt u hier terecht. De Albert Cuypstraat is gelegen in de hippe buurt De Pijp. Winkels, restaurants en cafe's zijn dan ook allemaal op loopafstand gelegen, net als het mooie Sarphatipark. Met de fiets ligt de hele stad binnen handbereik, maar ook met het openbaar vervoer (Noord/Zuid Lijn en Tram) is het appartement goed te bereiken. Parkeren kan met vergunning.

Indeling:
Derde verdieping achterzijde: Je komt binnen in de hal, links heb je dan de keurige badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet; rechtdoor de slaapkamer met vaste kast en rechts de woonkamer met aansluitend de keuken. De ruime keuken, die door middel van de authentieke schuifdeuren gescheiden kan worden van de woonkamer, is voorzien van een ingebouwde vaatwasmachine, keramische kookplaat, combi-magnetron en een rvs afzuigkap. Ook treft u hier nog een vrijstaande koel-/vrieskast en een aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er plaats voor een eettafel. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten vloer.

Kortom een prachtig, volwaardig appartement waar je zo in kunt!

Bijzonderheden:
- Eigen Grond;
- circa 41m2 ;
- Geheel gerenoveerd in 2017 met behoud van authentieke details
- Lamelparket in het gehele appartement
- Hoge plafonds (3 meter!)
- Gezellige en hippe buurt
- Servicekosten € 50,- per maand
- Oplevering in overleg


oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beautifully finished 2-room apartment located on the Albert Cuypstraat in the cozy Pijp. The house is quiet and sunny at the rear (South). During the renovation in 2017 many authentic details have been preserved, such as the high ceilings (3 meters!), original (sliding) doors and cupboards. This property is part of a block with extra wide buildings so you have bigger windows and more light.

Location:
The apartment is located on the Albert Cuyp market, near the Van Woustraat, so for all daily (fresh) groceries you can go here. The Albert Cuypstraat is located in the trendy neighborhood De Pijp. Shops, restaurants and cafes are all within walking distance, as is the beautiful Sarphatipark. The whole city is within easy reach by bike, but also by public transport (North/South Line and Tram). Parking is possible with a permit.

Layout:
Third floor rear: You enter the hall, left you have the neat bathroom with shower, washbasin and toilet, straight through the bedroom with closet and right the living room with adjacent kitchen. The spacious kitchen, which can be separated from the living room by means of the authentic sliding doors, is equipped with a built-in dishwasher, ceramic hob, microwave and stainless steel extractor. Here you will also find a freestanding fridge/freezer and a connection for the washing machine. There is also room for a dining table. The entire apartment has a beautiful wooden floor.

In short, a beautiful, apartment ready to move in!

Particulars:
- Own Ground;
- Aprox 41 m2;
- Completely renovated in 2017 with retention of authentic details.
- Parquet flooring throughout the apartment
- High ceilings (3 meters!)
- Cozy and hip neighborhood
- Service costs € 50,- per month

Delivery in consultation

This information has been compiled by us with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All stated sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-09-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
41 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder