Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 272 3B 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Luxe afgewerkt 2-kamerappartement gelegen op de Albert Cuypstraat in de gezellige Pijp met uitzicht op de Singelgracht. Dit pand is onderdeel van een blok met extra brede panden waardoor je meer glas hebt en meer licht binnen krijgt. Tijdens de renovatie in 2017 zijn diverse authentieke details bewaard gebleven, zoals de hoge plafonds van circa 3 meter.

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker” English version below

Ligging:
Het appartement ligt op de Albert Cuypmarkt, vlakbij de Van Woustraat, dus voor alle dagelijkse (verse) boodschappen kunt u hier terecht. De Albert Cuypstraat is gelegen in de hippe buurt De Pijp. Winkels, restaurants en cafe's zijn dan ook allemaal op loopafstand gelegen, net als het mooie Sarphatipark. Met de fiets ligt de hele stad binnen handbereik, maar ook met het openbaar vervoer (Noord/Zuid Lijn en Tram) is het appartement goed te bereiken. Parkeren kan met vergunning.

Indeling:
Derde verdieping voorzijde: Je komt binnen in een open hal waar ook de meterkast is geplaatst, rechtdoor heb je een goed formaat slaapkamer en links de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heb je een doorkijk naar de Singelgracht, het water langs de Stadhouderskade. De keuken is niet alleen voorzien van een ingebouwde vaatwasmachine maar ook van een ingebouwde wasmachine. Verder treft u nog de strak betegelde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en vrijhangend toilet.

Kortom een prachtig en licht appartement waar je zo in kunt!

Bijzonderheden:

- Eigen Grond;
- circa 42m2 ;
- Geheel gerenoveerd in 2017 met behoud van authentieke details;
- Lamelparket in het gehele appartement;
- Hoge plafonds (3 meter!);
- Gezellige en hippe buurt;
- Servicekosten € 50,- per maand;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luxury finished 2-room apartment located on the Albert Cuypstraat in the cozy Pijp overlooking the Singelgracht. This property is part of a block with extra wide buildings so you have bigger windows and more light. During the renovation in 2017 several authentic details have been preserved, such as the high ceilings of approximately 3 meters.

"This property is listed by a MVA Certified Expat Broker" English version below

Location:
The apartment is located on the Albert Cuyp market, near the Van Woustraat, so for all daily (fresh) groceries you can go here. The Albert Cuypstraat is located in the trendy neighborhood De Pijp. Shops, restaurants and cafes are all within walking distance, as is the beautiful Sarphatipark. The whole city is within easy reach by bike, but also by public transport (North/South Line and Tram). Parking is possible with a permit.

Layout:
Third floor front: You enter an open hall with the meter cubboard. From the living room you have a view to the Singelgracht (the water along the Stadhouderskade). The kitchen is not only equipped with a built-in dishwasher but also with a built-in washing machine. Furthermore, you have a bathroom with walk-in shower, washbasin and free hanging toilet.

In short, a beautiful and bright apartment where you can move in straight away!

Particulars:

- Own Ground;
- approximately 42m2;
- Completely renovated in 2017 while retaining authentic details;
- Parquet flooring throughout the apartment;
- High ceilings (3 meters!);
- Cozy and hip neighborhood;
- Service costs € 50, - per month;
- Delivery in consultation, can be fast.

This information is composed by us with the necessary care. However, we accept no liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All stated sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder