Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 276 G 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
41 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

TE HUUR – strak appartement op de 4e verdieping met gemeenschappelijk dakterras.
Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp.
Aan de rand van de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur.
Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar.
De woning kijkt uit op de Albert Cuypmarkt.

**This apartment is offerd by a certified expat broker English translation below**


Indeling: Vierde verdieping: grote woonkamer met open keuken; toegang tot de badkamer; separaat toilet; en de slaapkamer.
De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, handkoekradiator en wastafel met spiegel.
De open keuken grenzend aan de woonkamer is voorzien van een combi oven magnetron, inductiekookplaat, RVS afzuigkap en vaatwasmachine.
Daarnaast is er apart nog een berging kast met ruimte voor de wasmachine.
Goede slaapkamer aan de achterzijde.
Via het gezamenlijke trappenhuis is er toegang tot het dakterras, dat wordt gedeeld met de drie andere verdiepingen.

Bijzonderheden:
- Gezellige en hippe buurt;
- Geen gas kosten (dit appartement wordt volledig elektrisch verwarmt met een warmtepomp systeem)
- Totaal 2 kamers en dus 1 slaapkamer;
- € 10,- servicekosten voor de huurder;
- Huurprijs € 1425,- excl. water en elektra;
- Borg 2 maanden huur;
- Direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FOR RENT - beautiful apartment located in one of the most fun and bustling neighborhoods of Amsterdam, De Pijp.
On the edge of the Albert Cuyp market, shops, bars and restaurants on your doorstep. Public transport is easily accessible.
The house overlooks the Albert Cuyp market.

This apartment is offered by a certified expat broker

Layout: Fourth floor: large living room with open kitchen; access to the bathroom; separate toilet; and the bedroom.
The bathroom is equipped with a walk-in shower, towel radiator and sink with mirror.
The open kitchen adjacent to the living room is equipped with a microwave oven, induction hob, stainless steel extractor and dishwasher.
In addition, there is a separate storage closet with space for the washing machine.
Good bedroom at the rear.
Through the common staircase there is access to the roof terrace, which is shared with the other three floors.

Particulars:
- Cozy and trendy neighborhood;
- No gas costs (this apartment is fully electric heating with a heat pump system)
- Total 2 rooms and thus 1 bedroom;
- € 10,-service costs for the tenant;
- Rent € 1425- excl. water and electricity;
- Deposit 2 months rent;
- Available now

We have compiled this information with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces stated are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 10 p/m
Aanmeldingsdatum
04-09-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
41 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder