Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 37 - HS 1072CL Amsterdam, Hercules Seghersbuurt

Vraagprijs € 380.000 k.k.

Bouwjaar
1884
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

ZEER GOED INGEDEELD TWEE KAMER BENEDENWONING MET BUITENRUIMTE GELEGEN OP EIGEN GROND AAN HET 'STILLE' DEEL VAN DE ALBERT CUYPSTAAT, DAAR WAAR GEEN MARKT IS.

Het appartement maakt deel uit van het vernieuwbouwproject 'de Cuyphals' dat in 2010 is opgeleverd. Heeft een kleine buitenruimte en een het woonoppervlakte is 47m2. Het appartement is afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafonds, mooie paneeldeuren en houten eiken lamelparketvloer.

INDELING
Bij binnenkomst in de woning valt in de hal direct het hoge plafond op van 2.94m. In de hal bevindt zich de intercominstallatie, het zwevende toilet met fontein en een bergruimte voor de wasmachine, droger en CV-ketel. De woonkamer ligt aan de straatzijde en is licht door de grote ramen en het hoge plafond. De moderne open keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een natuurstenen aanrechtblad. De slaapkamer met een ruime kast is gelegen aan de achterzijde en geeft middels openslaande deuren toegang tot buitenruimte van 3m2. De heerlijke badkamer beschikt over een inloopdouche met een moderne wastafel.

LOCATIE
Het appartement ligt in het mooiste deel van de Pijp om de hoek van de Ruysdaelkade, met op loopafstand heel veel leuke winkels, cafés en restaurants en uiteraard het Sarphatipark. Het Rijksmuseum, het Stedelijk en Van Gogh Museum liggen om de hoek. Verderop, in het verlengde van de straat, ligt de beroemde Albert Cuyp-markt, de grootste dagmarkt van Nederland. Wel de lusten, maar niet de lasten.
De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de Noord/Zuidlijn bevindt zich letterlijk op de hoek (Station de Pijp op 200 meter afstand) en de tramlijnen 3, 7, 10, 12, 16 en 24 bevinden zich op loopafstand. Tevens fiets je binnen 10 minuten naar Station Amstel, Station Zuid, Station RAI en het Centraal Station. Met de auto is de Ring A10 snel te bereiken. Middels de parkeer vergunning kan er gebruik gemaakt worden van de parkeergarage Albert Cuyp, gelegen onder het water van de Ruysdaelkade.

VERENIGING VAN EIGNAREN
Het appartement maakt deel uit van de VvE "Albert Cuypstraat 37-39 en Frans Halsstraat 110" en bestaat uit 15 leden. Het betreft een actieve vereniging en de administratie wordt gevoerd door Totaal VvE Beheer. Alle relevante stukken zijn via ons kantoor beschikbaar. De servicekosten bedragen € 102,22 per maand.

BIJZONDERHEDEN:
* Eigen grond
* Aan het stille deel van de Albert Cuypstraat, waar geen markt is
* Gerenoveerd en gesplitst in 2010
* Top locatie in de Pijp
* Voorzien van houten kozijnen met volledig dubbele beglazing
* Kleine buitenruimte
* De woning is zeer goed ingedeeld
* De servicekosten bedragen € 102,22 per maand
* Goed functionerende Vereniging van Eigenaren

TASTEFULLY DESIGNED FREEHOLD TWO ROOM GROUND FLOOR APARTMENT WITH OUTDOOR SPACE LOCATED IN A QUIET SPOT OF THE ALBERT CUYPSTRAAT, WITHIN WALKING DISTANCE OF THE MARKET.

The apartment is part of the 'de Cuyphals' renovation project that was completed in 2010. The apartment has a small outdoor space and a living area of 47m2. Beautifully finished with attractive panel doors with wooden oak parquet flooring throughout.

DESCRIPTION
Immediately upon entering the property, your eye will be drawn to the lofty ceiling. The vestibule provides access to the guest WC and a storage room for your washing machine, dryer and boiler.
The bright, airy living room, with its large windows and high ceiling, offers views over the street, and the modern open kitchen is fully equipped with gas hob, extractor, dishwasher, fridge freezer and a natural stone worktop. The bedroom, with spacious closet space, is located at the rear of the building and gives access through double doors to an outdoor space of 3m2. The lovely bathroom has a walk-in shower with a modern sink.

LOCATION
The apartment is located in one of the most beautiful parts of de Pijp, just around the corner from the Ruysdaelkade, close to plenty of great shops, cafes and restaurants, and within walking distance of the Sarphatipark. The Rijksmuseum, the Stedelijk and Van Gogh Museum are also within walking distance. Further down the road is the famous Albert Cuyp market, the largest daily market in the Netherlands; it's close enough to appreciate but far enough away for you to enjoy the peaceful neighbourhood.
The location is easily accessible by public transport: the North/South line is literally on the corner (the de Pijp metro station is 200 meters away) and trams 3, 7, 10, 12, 16 and 24 are all a few minutes walk away. The Amstel Station, Station Zuid, RAI Station and Central Station are all about a 10 minute bike ride away. The A10 ring road is easily accesible by car and a local parking permit provides entry to the Albert Cuyp parking garage, located under the Ruysdaelkade.

OWNERS' ASSOCIATION (VvE)
Administered by Totaal VvE Beheer and consisting of 15 members, this apartment is part of the active "Albert Cuypstraat 37-39 and Frans Halsstraat 110" VvE. Service costs are €102.22 per month. All relevant documents are available through our office.

SUMMARY:
* Freehold
* Location in the quieter part of the Albert Cuypstraat, at a short distance from the market
* Renovated in 2010
* Amazing location in de Pijp
* Completely double glazed
* Outdoor space
* The house is very well appointed
* The service costs of € 102.22 per month.
* Well-run Owners' Association

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1884

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
47 m²
Inhoud
172 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder