Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 39 K 1072CL Amsterdam, Hercules Seghersbuurt

Huurprijs € 1.425 per maand

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

** 6 MONTHS RENT DISCOUNT OF 75 EURO PER MONTH: during the first 6 months you only pay 1.425 euro rent per month instead of 1.500 euro**

In the ' market free ' area of the Albert Cuypstraat we offer you this highly effective designed apartment. The apartment is located on the third floor and is located in a fully renovated apartment complex. It is equipped with a beautiful wooden floor, it has a good quality kitchen with all modern equipment and a large balcony is present at the back side of the apartment.

The apartment is situated in the nicest part of the Pijp, within walking distance of many nice shops, cafe's and restaurants. The Rijksmuseum, museumsquare and Albert Cuypmarket are located just around the corner.
Metro North/South and tram within 2 minutes walking.

On the ground level there is a communal entry with stairs which lead to the third floor, hallway with separate toilet, the living room with open kitchen is situated on the front-side. The kitchen is equipped with a gas stove, a fridge, a dishwasher, a combi-oven and a hood. There is a large bedroom situated on the garden side and gives access to the large balcony.
The bathroom is attached to the bedroom and is freshly designed with a shower and sink. The washing machine connection is located in the storage room in the hallway.

Details:
- First 6 months 1.425 euro rent per month, after 6 months 1500 euro rent per month starting from April 1 2021
- Available by the 1st of October for a minimum of 12 months ( lease A)
- 1 Bedroom
- Approximately 49 m2 (not measured according to NEN 2580)
- Unfurnished
- Balcony with morning sun
- Wooden floors
- Great location
- 2 months deposit
- Double glazed windows

**This Property is listed by JLG Real Estate a MVA Certified Expat Broker**
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder