Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 39 N 1072CL Amsterdam, Hercules Seghersbuurt

Bouwjaar
1884
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Gelegen in het hart van de bruisende Pijp en aan de rustige kant van de Albert Cuypstraat willen wij graag dit charmante 2 kamer appartement (ca. 47 m) met balkon onder uw aandacht brengen. Het appartement is gelegen op eigen grond.

-See English translation below-

Via de gemeenschappelijke entree bereikt u middels het trappenhuis de vierde, tevens bovenste, etage.
Aangekomen in de woonkamer, welke is gelegen aan de voorzijde, valt direct op dat deze ruimte geniet van mooie en natuurlijke lichtinval. De kamer is voorzien van twee dakkapellen en een lichtkoepel. Aangrenzend treft u de wit betegelde moderne keuken, volledig vernieuwd in 2019, welke is voorzien van diverse Bosch inbouwapparatuur. De luxe dimbare spotjes maken het geheel mooi af.

De zeer lichte slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een grote vloer tot plafond raampartij. Vanuit de slaapkamer geeft de openslaande deur toegang tot het heerlijke balkon. De slaapkamer beschikt over een en suite badkamer. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafel, spiegelplanken en handdoekradiator. De slaapkamer heeft tevens ingebouwde bergruimte.

Het toilet is separaat en vanuit de hal bereikbaar, evenals de vaste kast waar zich de aansluiting voor de wasmachine en extra bergruimte bevindt.

Het gehele appartement is voorzien van een warme parketvloer.

Zie de plattegrond voor de huidige indeling.

Omgeving
En dan de locatie... het appartement is heerlijk gelegen in de bruisende Pijp, om de hoek van de beroemde Albert Cuypmarkt. In deze trendy buurt zijn er tal van restaurants, cafs en winkels op loopafstand. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u, naast de Albert Cuypmarkt, terecht in de Ferdinand Bolstraat, Ceintuurbaan en van Woustraat met overvloedige winkelmogelijkheden. Wat we vooral niet mogen vergeten van deze buurt zijn de mooie horecapleinen; het Gerard Douplein en Marie Heinekenplein. En voor de museumliefhebbers vindt u het Rijksmuseum, het Stedelijk en het Van Gogh Museum in de nabije omgeving. Voor park- en sportliefhebbers zijn het Sarphatipark en het Vondelpark op slechts enkele minuten loopafstand bereikbaar. Werkelijk iedereen komt in deze buurt aan zijn of haar trekken!

Ook met betrekking tot het openbaar vervoer, is de locatie van het appartement uitstekend. Metrohalte "De Pijp" voor lijn 52 (Noord/Zuidlijn) ligt op slechts een paar honderd meter afstand en binnen een paar minuten bent u in het centrum van Amsterdam. Tramlijnen 3, 5, 12 en 24 zijn op enkele minuten loopafstand.

Parkeren is mogelijk middels een bewonersvergunning, kosten zijn 175,- per 6 maanden.
Voor meer informatie adviseren wij u de website van de gemeente Amsterdam te raadplegen (www.amsterdam.nl).

VvE
- Actieve vereniging van eigenaren bestaande uit 15 appartementen
- De administratie wordt professioneel beheerd door De Nieuwe Wereld vastgoedbeheer
- De servicekosten voor het appartement bedragen 102,- per maand
- MJOP aanwezig, tot 2028
- Het pand is in 2001 gesplitst

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 47m
- Gelegen op eigen grond
- Verwarming en warm water middels Cv-installatie
- Energielabel A
- Isolatie d.m.v. dubbele beglazing in het gehele appartement
- Oplevering in overleg

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Voorma & Millenaar makelaars o.g. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Located in the heart of the bustling Pijp and on the quiet side of the Albert Cuypstraat we would like to offer to your attention this charming 1 bedroom apartment (approx. 47 m) with a nice balcony. The property is located on private land.

Through the communal entrance you reach the staircase to the fourth, also the top, floor.
Arriving in the living room, which is located at the front, you will immediately notice that this space enjoys beautiful and natural light. Room has two dormers and the skylight. Adjacent you will find the white tiled modern kitchen fully renovated in 2019 which is equipped with various Bosch appliances. The dimmable spotlights finish it off nicely.
A very light and bright bedroom is located at the back and it has a large floor to ceiling windows. From the bedroom the French door gives access to the lovely balcony. Bedroom has on suite bathroom. The bathroom is equipped with a shower, sink, mirror shelves and towel radiator. The bedroom also has a build in storage space.

The toilet is separate and accessible from the hall, as well as the closet where the connection for washing machine and additional storage space is located.

The entire apartment has a warm parquet floor.

See the floor plan for the current layout.

Surroundings
And then the location ... the apartment is wonderfully located in the bustling Pijp, around the corner from the famous Albert Cuyp market. In this trendy neighborhood there are numerous restaurants, cafes, and stores within walking distance. For all your daily shopping, in addition to the Albert Cuyp market, you can visit the Ferdinand Bolstraat, Ceintuurbaan and van Woustraat with their plentiful shopping options. What we especially must not forget about this neighborhood are the beautiful and catering squares; the Gerard Douplein and Marie Heinekenplein. And for the museum lovers you will find the Rijksmuseum, the Stedelijk and Van Gogh Museum in the vicinity. For park and sport lovers Sarphati and Vondel parks are just withing few min walk distance. Really everyone will find something to his or her liking in this neighborhood!

Also in relation to public transport, the apartment location is just excellent. Metro stop "De Pijp" for line 52 (North/South line) is just few hundred meters away and within minutes you can be in the center of Amsterdam. Tram lines 3, 5, 12 and 24 are withing few min walking distance.

Parking is possible through a residents permit, costs are 175, - per 6 months.
For more information we advise you to consult the website of the municipality of Amsterdam (www.amsterdam.nl).

VvE
- Active association of owners consisting of 15 apartments
- The administration is professionally managed by De Nieuwe Wereld property management
- The service costs for the apartment are 102, - per month
- MJOP present, up to 2028
- The building was divided in 2001

Details
- Living area approx 47m
- Located on private land
- Heating and hot water by Cv-installation
- Energy label A
- Isolation by double glazing in the whole house
- Delivery in consultation

Measurement
The property has been measured using the Measurement Instruction, which is based on the standards laid down in NEN 2580. The measurement instruction is intended to provide a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not fully exclude differences in measurement results due to differences in interpretation, rounding off and limitations in carrying out a measurement.
The house has been measured by a reliable professional company and the buyer indemnifies the employees of Voorma & Millenaar makelaars o.g. and the seller for any discrepancies in the stated measurements. The Purchaser declares that he has been given the opportunity to measure the property himself in accordance with NEN 2580.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-05
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1884

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
47 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon De Pijp heet, bestaat officieel uit van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Isralskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder