Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 58 - 2 1072CV Amsterdam, Hercules Seghersbuurt

Bouwjaar
1883
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

In Amsterdam Zuid, in het hart van de bruisende wijk 'De Pijp', bieden wij dit ruime en zeer goed verbouwde driekamer appartement met royaal balkon aan. Dit appartement maakt deel uit van een goed onderhouden pand, dat gelegen is op EIGEN GROND.
---------
In Amsterdam South, in the heart of the district 'De Pijp', we offer this spacious and very well renovated two bedroom apartment with a roomy balcony. This apartment is part of a well-maintained building, which is located on FREEHOLD (no land lease).

ENGLISH translation below.
---------

De ligging van het object is zeer gunstig, aan het rustige gedeelte van de Albert Cuypstraat dat zich bevindt tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ruysdaelkade. De beroemde Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en het Museumplein liggen slechts op loopafstand. De Pijp staat bekend om haar vele leuke winkeltjes, terrasjes en het gezellige uitgaansleven.

De bereikbaarheid is zeer goed; de Noord-Zuidlijn en diverse tramlijnen zorgen voor een uitstekende verbinding met het Centraal Station en de rest van de stad. Bovendien hebben de tramlijnen een directe verbinding met de parkeergarage Olympisch Stadion waar gebruik gemaakt kan worden van het P+R systeem van de Gemeente Amsterdam. De Pijp is echter ook prima bereikbaar met de auto waarbij er altijd voldoende parkeerplek aanwezig is in de directe omgeving. Het centrum van Amsterdam ligt op 5 minuten fietsafstand.

De indeling is als volgt:

Appartement op de 2e verdieping: entree, hal, ruime badkamer met toilet, ligbad met douche, wasmachineaansluiting en wastafel. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde waarbij de master bedroom voorzien is van een vaste kastenwand en toegang geeft naar het ruime balkon (ZO). De lichte woonkamer met moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde.

Bijzonderheden appartement:

- Gelegen op EIGEN GROND;
- Woonoppervlakte appartement 58m² (meetrapport aanwezig);
- Prachtige houten vloer;
- Luxe open keuken met kunststoffen keukenblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur;
- Royale en moderne badkamer voorzien van toilet, ligbad met douche, wastafel en wasmachineaansluiting;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Ruim balkon (8 m2) gelegen op het zuidoosten;
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- Servicekosten € 100,= per maand;
- Gelegen aan het rustige gedeelte van de Albert Cuypstraat, nabij de halte van de Noord-Zuidlijn;
- Bouwjaar 1883, gesplitst in 1994, verbouwd in 2012;
- Oplevering in overleg.

Bezoek ook de eigen homeshow van deze woning middels webadres albertcuypstraat58-2.nl
Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale kaart, lijst van roerende zaken, het meetcertificaat, full screen foto's evenals informatie over de buurt, een 'streetview' en de zonnegrens!

De koopakte en leveringsakte zullen uitsluitend worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en het ringmodel koopcontract Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Hoofddorp. Het notariskantoor van keuze dient te zijn gevestigd in één van de genoemde plaatsen.

Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart verkoper evenals (de medewerkers van) Makelaarsgroep o.g. Commissaris voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.
-----------------------------

In Amsterdam South, in the heart of the district 'De Pijp', we offer this spacious and very well renovated two bedroom apartment with a roomy balcony. This apartment is part of a well-maintained building, which is located on FREEHOLD (no land lease).

The location is very attractive, on the quiet part of the Albert Cuypstraat, which is located between the Ferdinand Bolstraat and the Ruysdaelkade. The famous Albert Cuyp market, the Sarphatipark and the Museumplein are only within walking distance. De Pijp is known for its many nice shops, terraces and lively nightlife.

The accessibility is very good; the metro "Noord-Zuid lijn" and various tram lines provide an excellent connection to Central Station and the rest of the city. In addition, the lines have a direct connection to the Olympic Stadium parking garage, where use can be made of the "Park and Ride". Moreover, De Pijp is also easily accessible by car and there is always enough parking space in the neighbourhood. The center of Amsterdam is a 5-minute bike ride away.

The lay out is as follows:

Apartment on the 2nd floor: entrance, hall, spacious bathroom with toilet, bath with shower, washing machine connection and sink. The bedrooms are located at the backside, the master bedroom has a built-in closet wall and gives access to the spacious balcony . The bright living room with modern open kitchen is located at the front side.

Details apartment:

- Located on FREEHOLD (no land lease);
- Living area apartment 58m² (measurement report available);
- Beautiful wooden floor;
- Luxurious open kitchen with artificial kitchen worktop and equipped with various built-in appliances;
- Spacious and modern bathroom with toilet, bath with shower, sink and washing machine connection;
- Fully equipped with double glazing;
- Spacious balcony (8 m2);
- Active Association of owners;
- Service costs € 100,= per month;
- Located on the quiet part of the Albert Cuypstraat, near the stop of the "Noord-Zuidlijn";
- Built in 1883, split in 1994, renovated in 2012;
- Delivery in consultation.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 100 p/m
Aanmeldingsdatum
24-10-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1883

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²
Inhoud
185 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder