Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 98 I 1072CX Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.395 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
31 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

TE HUUR – Gerenoveerd (2019) twee kamer appartement op de eerste verdieping met dakterras op het zuiden. De woning is gemeubileerd. Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp, aan de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes bijna voor de deur. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar.

Indeling appartement: eerste verdieping: Entree; meterkast; wasruimte met wasmachine; separaat toilet; slaapkamer met kastruimte en 2 persoons- bed aan de voorzijde en en-suite badkamer met douche en wastafel; Woonkamer met open keuken met uiteraard een vaatwasmachine en toegang tot het het dakterras op het Zuiden. Op de zolder is nog een berging voor koffers en dozen.

Bijzonderheden:
- Gezellige en hippe buurt;
- Gemeubileerd;
- In 2019 gerenoveerd;
- Dakterras Zuid;
- Huurprijs € 1.395- excl. gas, water en elektra;
- kosten voor cv onderhoudscontract € 10,- per maand;
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Borg 3 maanden huur;

Beschikbaar per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FOR RENT -Renovated (2019) two room apartment on the first floor with a roof terrace facing south. The apartment is furnished. Located in one of the most fun and bustling neighborhoods of Amsterdam; De Pijp, with the Albert Cuyp market, shops, bars and restaurants practically on your doorstep. Public transport is easily accessible.

Layout apartment: first floor: Entrance; cubboard for fusebox; laundry room with washing machine; separate toilet; bedroom with closet space and double bed at the front. The bedroom has an en-suite bathroom with shower and sink; Living room with open kitchen with of course a dishwasher and from the living room direct access to the roof terrace on the south. In the attic there is a storage room for suitcases and boxes.

Details:
- Cozy and trendy neighborhood;
- Furnished;
- Renovated in 2019;
- Roof terrace facing South;
- Rent € 1.395- excl. gas, water and electricity;
- € 10,- for service contract heating system;
- Fully double glazed;
- Deposit 3 months rent;

Available directly

We have compiled this information with the necessary care. However, no liability whatsoever will be accepted by us for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or for the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 10 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-04-16
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
31 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder