Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Molhof 1 1031JK Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 5.000 per maand

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
230 m²

Omschrijving

Horecaruimte met groot terras aan het water!

Bent u op zoek naar een ruime moderne horeca ruimte met fantastische ligging aan het water? Dan is deze casco ruimte van ca 230 m2 in en vrij in te delen in Dok15 (in Buiksloterham) misschien iets voor u! De huurder kan (i..o. met verhuurder) de ruimte volledig zelf indelen en afwerken.

Dok15
--------
Dok15 is een fraai nieuwbouwproject met huurappartementen en een bedrijfsruimte aan de Leen Jongewaardkade en het Albert Molhof, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw past qua uitstraling goed bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Buiksloterham is een circulair gebied; Rauw en gestileerd. Een unieke combinatie van industrieel erfgoed en moderne architectuur. Daarnaast biedt de Buiksloterham het gevoel van buiten, maar is toch 'up-en-top Amsterdams'.

Buiksloterham maakt deel uit van de Noordelijke IJoever. Dit gebied transformeert geleidelijk aan naar een duurzame omgeving waar wonen en werken naast elkaar plaatsvinden. Ruig en industrieel, maar ook ruimtelijk en waterrijk. De ligging is centraal in de stad, aan de zonnige zijde van het IJ. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A'DAM Toren. De ring A10 is met de auto gemakkelijk bereikbaar. En met het pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.

Ondernemen
----------------
Het gebouw Dok15 zelf ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Op de begane grond is deze spiksplinternieuwe horeca bedrijfsruimte (casco) van circa 230 m2 te huur. Met een groot terras op het zuidwesten aan het water! Het gebouw is net opgeleverd. Huurprijs € 5.000 per maand exclusief btw en servicekosten.
Het is mogelijk om tevens parkeerplaatsen te huren in de naastgelegen parkeergarage aan de Distelweg.
In overleg zijn ook andere bestemmingen dan horeca hier mogelijk.

Wil je zelf zien hoe uniek deze locatie is? Bel dan snel voor een bezichtiging via 020 – 6 816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl

Dok15 biedt:
• Een (horeca) bedrijfsruimte van circa 230 m² GO;
• Qua bestemming zijn verschillende functies mogelijk: horeca, kantoorruimtes (kleine units), winkels en bedrijfsruimtes;
• Nieuwbouw casco oplevering, meer info via makelaar;
• Diverse aansluitpunten en voorbereidingen zijn getroffen;
• Drie parkeerplaatsen zijn er gereserveerd á € 125,- excl. BTW per maand.
• In overleg zijn ook andere bestemmingen dan horeca hier mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
MVAObject
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
230 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder