Vorige | Volgende

Albert Molhof 2 B 1031JK Amsterdam

Huurprijs € 1.790 per maand

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Albert Molhof 2B – gloednieuw 2-laags appartement met 2 terrassen

Gloednieuw, volledig gestoffeerd en op een ideale plek gelegen. Maak kennis met dit stoere 2-laags appartement aan het Albert Molhof 2B. De industriële sfeer van de plek vindt zijn weg tot in het huis in de vorm van een mooie gietvloer, zwarte raamkozijnen, verdiepingshoge ramen en een onafgewerkt houten balkenplafond. Zet je meubels neer en voel je gelijk thuis in het bruisende Overhoeks.

Gloednieuw en klaar om te betrekken
Dit appartement is net opgeleverd en alles is fris en nieuw. Word jij de eerste bewoner? Dan geniet je van een mooie, moderne keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met toilet die helemaal van deze tijd zijn. De indeling is niet alledaags, maar wel praktisch en sfeervol. En hoe fijn dat je twee terrassen hebt! Zie jij jezelf hier al zitten in het zonnetje?

INDELING
Begane grond
Via de entreehal kom je in de leefkeuken. Je kunt ook via de deur aan de straat naar binnen, handig als je net boodschappen hebt gedaan op de fiets. De leefkeuken is een grote open ruimte op de begane grond met een hoogte van 3,10 meter. De nieuwe keuken in hoekopstelling is voorzien van inbouwapparatuur. Zet je hier een grote eettafel en vier je straks het leven met vrienden en familie? In de trapkast kun je al je voorraad kwijt en de hal is groot genoeg voor een garderobe.

1e verdieping
De begane grond en 1e verdieping staan in open verbinding met elkaar. Ook de woonkamer is heerlijk licht en ruim. Vind je dat balkenplafond ook zo sfeervol? De twee slaapkamers zijn ruim en een van de kamers heeft toegang tot een gedeeld terras. Hier pak je lekker even het zonnetje mee op een mooie dag. De badkamer is afgewerkt met tegels in marmerlook, een wastafel met stoer zwart meubel en een toilet.

LIGGING
Het Albert Molhof ligt in Overhoeks. Een woonwijk aan het IJ waar vroeger Shell huisvestte. Noord is al lange tijd ongekend populair, en terecht. Je woont hier echt superfijn, zo dicht bij de binnenstad van Amsterdam en met talloze hotspots om je heen. Huur je dit huis, dan heb je alles in de buurt. De sportschool zit om de hoek en de goede restaurants ook. Voor een boodschap spring je op de fiets naar Albert Heijn. Even verderop, aan de Distelweg, stopt de pont die je in een paar minuten naar de Oude Houthavens brengt. En wil je de rust van de natuur opzoeken? In 6 minuten fiets je naar de Buiksloterbreek of het Noorderpark met het Noorderparkbad.

BIJZONDERHEDEN
• 2-laags appartement op de begane grond en 1e verdieping
• Woonoppervlakte circa 82 m2
• Terras bij de leefkeuken en terras bij de slaapkamer
• Nieuwbouw, dus eerste bewoner
• Gestoffeerd en klaar om te betrekken
• Prachtige, verdiepingshoge raampartijen
• Beschikbaar voor maximaal twee jaar
• Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplek
• Optie: gemeubileerd huren met high end afwerking voor 2.090EUR per maand.
• Zeer uitgebreide internet en domotica mogelijkheden
• Vloerverwarming met individuele aansturing per kamer
• Twee maanden waarborgsom


Er dient voldaan te worden aan de inkomenseis welke 3,5 keer de maandhuur bedraagt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder