Vorige | Volgende

Albert Molhof 61 1031JK Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 1.725 per maand

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** ENGLISH BELOW***

Nieuw en extra hoog hoekappartement aan het water!

Gelegen op de hoek van de bovenste etage heeft het appartement Albert Molhof 61 een geweldig hoge kapverdieping! Het is eenprachtig licht, riant en vooral fonkelnieuw hoekappartement voorzien van twee lichte slaapkamers gelegen op de hoekzijde van het gebouw Dok15 in Buiksloterham. De woning is gelegen op de 6e verdieping, meet circa 86 m2 en heeft de beschikking over 3 kamers, elk met ruim uitzicht op deze verdieping.

Het appartement is voorzien van een heerlijk balkon op het zuidwesten met uitzicht op het water van het Tolhuiskanaal enerzijds en naar het IJ en de Houthaven aan de andere zijde. De riante living van ca. 40 m2 ligt op de hoek en heeft dus ramen aan twee zijden! Bij de living is ook de lichte open keuken die voorzien is van alle gemakken. Verder beschikt de woning over vloerverwarming, een fijne en fraaie badkamer met douche , separaat toilet en een handige berging met aansluiting voor je wasmachine. Het gebouw zelf is voorzien van een comfortabele lift. Tot slot is er op de begane grond nog een eigen fietsenberging beschikbaar. De woning is per direct beschikbaar, zodat een snelle sleutelloverdracht en verhuizing mogelijk is!

De huurprijs voor dit prachtige spiksplinternieuwe huurappartement is € 1.725 per maand (exclusief servicekosten). Jouw auto onmisbaar? Geen probleem, bij de woning kunt u desgewenst ook een parkeerplaats huren in een prachtige parkeergarage in de directe nabijheid. Heerlijk comfortabel! Huurprijs € 125 per maand (excl. Servicekosten).

Interesse?
----------------------------------
Om in aanmerking te komen voor de woning, moet je voldoen aan een inkomensnorm. Huur je alléén, dan moet je (bruto) minstens 40 keer de kale huurprijs verdienen. Huur je met z’n tweeën, dan moet het gezamenlijke bruto jaarinkomen minimaal 60 keer de kale huurprijs zijn. Heeft u interesse? Wilt u gelijk meer weten en een bezichtiging inplannen? Neemt u dan gelijk contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij: 020-6816716 of projecten@hallie-vanklooster.nl


Bijzonder wonen aan het water in Amsterdam Noord
----------------------------------------------------------
Dok15 is een fraai gebouw, dat qua uitstraling goed past bij het robuuste karakter van de stoere circulaire en duurzame wijk Buiksloterham & Co, een gebied met een industrieel verleden. Het gebouw ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Tegelijkertijd heb je de vrijheid die automatisch verbonden is met huren. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Dok15 ligt aan het water van het Tolhuiskanaal. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A’DAM Toren. En met het gratis pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.

--------------------------------------------------------------

New and extra high corner apartment on the water!

Located on the corner of the top floor, the Albert Molhof 61 apartment has a wonderfully high top floor! It is a beautifully light, spacious and above all brand new corner apartment with two bright bedrooms located on the corner side of the Dok15 building in Buiksloterham. The house is located on the 6th floor, measures approximately 86 m2 and has 3 rooms, each with a spacious view on this floor.

The apartment has a lovely southwest-facing balcony with a view of the water of the Tolhuiskanaal on the one hand and the IJ and the Houthaven on the other side. The spacious living room of approximately 40 m2 is located on the corner and therefore has windows on two sides! In the living room is also the bright open kitchen that is fully equipped. Furthermore, the house has underfloor heating, a nice and beautiful bathroom with shower, separate toilet and a handy storage room with connection for your washing machine. The building itself is equipped with a comfortable elevator. Finally, there is a private bicycle shed available on the ground floor. The house is available immediately, so that a quick key transfer and relocation is possible!

The rent for this beautiful brand new rental apartment is € 1,725 ??per month (excluding service costs). Is your car indispensable? No problem, you can also rent a parking space near the house in a beautiful parking garage in the immediate vicinity. Wonderfully comfortable! Rent € 125 per month (excluding service costs).


Interested?
----------------------------------
To be eligible for the home, you must meet an income standard. If you rent alone, you must earn (gross) at least 40 times the basic rent. If you rent as a couple, then the joint gross annual income must be at least 60 times the basic rent. Are you interested? Would you like to know more and schedule a viewing? Please contact Hallie & Van Klooster Makelaardij immediately: 020-6816716 or projects@hallie-vanklooster.nl


Special living on the water in Amsterdam North
-------------------------------------------------- --------
Dok15 is a beautiful building, which in terms of appearance fits well with the robust character of the sturdy circular and sustainable Buiksloterham & Co district, an area with an industrial past. The building breathes light, air, space and comfort. At the same time, you have the freedom that is automatically associated with renting. The environment is also very worthwhile. Dok15 is located on the water of the Tolhuiskanaal. A stone's throw away are vintage shops, various cafes and well-known restaurants such as Plekk, the Tolhuistuin and Loetje aan het IJ. This also applies to major cultural attractions such as the Eye Film Museum and the A'DAM Toren. And with the free ferry you are in the center of Amsterdam in no time.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-05-31
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder