Vorige | Volgende

Albert Molhof 77 1031JK Amsterdam, Buiksloterham

Koopsom € 1.070.000 v.o.n.

Bouwjaar
2011-
Woonoppervlakte
168 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
117 m²

Omschrijving

*** kom naar het Woonevent Nieuwbouw Buiksloterham en laat je infomeren over deze en andere urban chic stadswoningen. Zaterdag 22 februari a.s. van 10 tot 11.30 uur vanuit een penthouse aan de Lia Doranastraat 57 te Amsterdam ***

Aan het Albert Molhof komt op nummer 77 een luxe stadswoning met stoer en opvallend uiterlijk en mogelijkheid tot het creëren van een dakterras. De in het oog springende gevel van deze woning is bekleed met zwarthout of Marugame. Het is afkomstig van de snel groeiende dennensoort, Radiata Pine. Marugame kenmerkt zich door karakteristieke en gelijkmatige tekeningen in de koollaag. Dankzij de zilverachtige glans van de koollaag zorgen zon en wolken telkens voor een andere uitstraling.

Achter de diepzwarte gevel van DOK18 gaat een licht, ruim huis schuil. Bij binnenkomst wandel je het kantoor in dat ruimte heeft voor ten minste vier werkplekken. De woonkeuken is gesitueerd aan de tuinzijde. De grote vide geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel. Op de eerste verdieping vind je de living met uitzicht op het plein. Aan de achterzijde, aan de tuin, ligt een ruime slaapkamer met aansluitend een luxe badkamer met inloop douche, toilet en wastafel.
Door de verdiepingshoge raampartijen komt een zee aan licht binnen dat zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. Tegelijkertijd creëren de raampartijen een intieme connectie met de achtertuin en het sfeervol aangelegde plein.
De tweede verdieping is in te richten als gezinsruimte met aan de tuinzijde een ruime master bedroom met de mogelijkheid tot het creëren van een royale inloopkast. Aan de pleinzijde ligt een eveneens grote slaapkamer, die heel goed is op te splitsen in twee volwaardige slaapkamers. Tussen de kamers de luxe badkamer met ligbad, inloop douche, wastafel en toilet. Ernaast een technische ruimte en apart nog een kast met de aansluitpunten voor een wasmachine en - droger.
Bijzonder punt is dat op het platte dak een dakterras kan worden aangelegd met een luxe opbouw. In overleg kan de indeling van de woning op bepaalde punten worden aangepast. En: de achtertuin kun je buitenom bereiken via het achterpad. Fietsen stal je in de tuinberging.

ENKELE KENMERKEN OP EEN RIJ
• opvallende gevel van zwart hout
• Begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 2,85 meter
• Luxe afwerking met o.a. houten binnenkozijnen met stompe deuren, vloerverwarming, aluminium buitenkozijnen en stalen trapleuningen
• Maar liefst twee badkamers waarvan één met luxe ligbad
• Hoogwaardige kwaliteit tegels en sanitair
• Drie of vier slaapkamers
• Voldoende ruimte voor kantoor aan huis
• Veel natuurlijk daglicht door grote puien
• Vide
• Tuinberging
• Parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
• Mogelijkheid tot plaatsen van dakopbouw
• erfpacht afgekocht voor 50 jaar

WONEN EN WERKEN
Na een dag werken sluit jij je laptop en loop je naar jouw woonkeuken zet wat tapas en gekoelde drankjes op tafel. Jouw avond kan gelijk beginnen. Dat is het grote voordeel van werken aan huis. De urban chic stadswoningen bieden je volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo'n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.

GEMENGDE BESTEMMING
In heel Buiksloterham wordt wonen en werken gecombineerd. Ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een verplichting opgelegd door het bestemmingsplan. De werkruimte moet minimaal 20% van het bruto vloeroppervlak beslaan. In de basis plattegronden van de vijf stadswoningen, waarvan deze stadswoning deel uitmaakt, is die ruimte al meegenomen op de begane grond of op de tweede verdieping.

DUURZAAM
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

WONEN AAN HET ALBERT MOLHOF
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

PARKEREN
Een parkeerplaats is beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. De koopsom v.o.n. bedraagt € 35.000 inclusief afgekochte erfpachtcanon (50 jaar).


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
168 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceeloppervlakte
117 m²
Inhoud
450 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder