Vorige | Volgende

Albert Molhof 81 1031JK Amsterdam, Buiksloterham

Koopsom € 1.159.000 

Bouwjaar
2021-2030
Woonoppervlakte
174 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
130 m²

Omschrijving

Waanzinnig fijne en royale gezinswoning te koop aan het Albert Molhof in Amsterdam-Noord. Ruimte is er volop. Deze hofwoning meet 174 m2 en telt vijf royale kamers. In werken aan huis is voorzien op de begane grond, aan de hofzijde. Achter het huis een heerlijke tuin met een schuur en achterom. En om echt bij te komen is er een (toegang tot) een groot dakterras.

*** in English below***

De indeling van deze hofwoning is heel aangenaam. Op de begane grond is er ruimte om te werken en voor een royale woonkeuken. De eerste verdieping, die middels een vide in verbinding staat met de begane grond, biedt een prachtige, lichte woonkamer aan de hofzijde. Erachter een fijne slaapkamer met eigen badkamer. De badkamer op deze verdieping is voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en biedt een inloopdouche, een toilet, een dubbele wastafel en een raam.
Op de tweede verdieping liggen twee grote slaapkamers met ertussen een meer dan ruime badkamer. Deze tweede badkamer is eveneens voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en biedt naast een inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet ook een royaal ligbad. Naast de badkamer is er nog een ruime berging én een aparte kast voor de wasmachine en - droger.
De grote verrassing van dit huis is het heerlijke, nog aan te leggen, dakterras. Bereikbaar met een comfortabele trap en een ruim elektrisch dakluik, dat gelijk zorgt voor een mooie lichtinval op de bovenste verdieping. Extra handig: De achtertuin kun je buitenom bereiken via het achterpad. Fietsen stal je in de tuinberging.

De voor- en achtergevels van deze hofwoning zijn afgewerkt met steenstrips op cementgebonden plaat. De steenstrips zijn van gerecycled materiaal en zijn aangebracht in blokverband. Het gebruik van steenstrips verminderd het materiaalgebruik aanzienlijk en is dus duurzaam. Samen met de platen waarop ze aangebracht zijn hebben de gevels ook dezelfde eigenschappen als gewoon metselwerk.

ENKELE KENMERKEN OP EEN RIJ
• Begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 2.85 meter
• Luxe afwerking met o.a. gestucte wanden en plafonds, houten binnenkozijnen met stompe deuren,
vloerverwarming, aluminium buitenkozijnen en stalen trapleuningen
• Maar liefst twee badkamers waarvan één met luxe ligbad
• Hoogwaardige kwaliteit tegels en sanitair
• Drie slaapkamers
• Voldoende ruimte voor kantoor aan huis
• Veel natuurlijk daglicht door grote puien
• Toegang tot een heel aangenaam (aan te leggen) dakterras
• Vide
• Tuinberging
• Parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
• INCLUSIEF erfpacht afgekocht voor 50 jaar

WONEN EN WERKEN
Na een dag werken sluit je je laptop en loop je naar de woonkeuken zet wat tapas en gekoelde drankjes op tafel. De avond kan gelijk beginnen. Dat is het grote voordeel van werken aan huis. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo'n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.

GEMENGDE BESTEMMING
In heel Buiksloterham wordt wonen en werken gecombineerd. Ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een verplichting opgelegd door het bestemmingsplan. De werkruimte moet minimaal 20% van het bruto vloeroppervlak beslaan. In de basis plattegrond van deze stadswoning is die ruimte al meegenomen op de tweede verdieping.

DUURZAAM
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevel van de woning is aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

WONEN AAN HET ALBERT MOLHOF
In het hof pal voor de stadswoning wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

PARKEREN
Een parkeerplaats is beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. De koopsom v.o.n. bedraagt € 35.000 inclusief afgekochte erfpachtcanon (50 jaar).


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

-----
Lovely and spacious family home for sale at the Albert Molhof in Amsterdam North. There is plenty of space. This court house measures 174 m2 and has five spacious rooms. Work at home is provided on the ground floor, on the court side. Behind the house a lovely garden with a shed and back entrance. And to really relax there is an (access to) a large roof terrace.

The layout of this court house is extremely pleasant. On the ground floor there is space to work and for a large kitchen diner. The first floor, which is connected to the ground floor by a void, offers a beautiful, bright living room on the court side. On the other side you will find a nice bedroom with private bathroom. The bathroom on this floor has luxury sanitary ware and tiling and offers a walk-in shower, a toilet, a double sink and a window.
On the second floor are two large bedrooms with a more than spacious bathroom in between. This second bathroom is also equipped with luxury sanitary ware and tiling and, in addition to a walk-in shower, a double sink and a toilet, it also offers a spacious bath. Next to the bathroom there is a large storage room and a separate cupboard for the washing machine and dryer.
The big surprise of this house is the lovely roof terrace, yet to be built. Accessible by a comfortable staircase and a spacious electric roof hatch, which provides a beautiful light on the top floor. Extra handy: You can reach the backyard from the outside via the back path. You can store bicycles in the garden shed.

The front and rear facades of this court house are finished with stone strips on cement-bonded plate. The brick slips are made of recycled material and are applied in a block bond. The use of brick slips significantly reduces the use of materials and is therefore sustainable. Together with the plates on which they are applied, the facades also have the same properties as ordinary masonry.

Special features:
• Ground floor has a ceiling height of approximately 2.85 meters
• Luxurious finish with, among other things, plastered walls and ceilings, wooden interior frames with flush doors,
underfloor heating, aluminum exterior frames and steel banisters
• No less than two bathrooms, one with a luxurious bath
• High-quality tiles and sanitary ware
• Three bedrooms
• Plenty of space for home office
• Lots of natural daylight through large fronts
• Access to a very pleasant roof terrace (to be constructed)
• Garden shed
• Parking space in adjacent parking garage. The purchase price free of charge amounts to € 35,000 including ground rent for 50 years
• INCLUDING leasehold bought off for 50 years

The sales information has been compiled with great care, but we cannot guarantee the correctness of the content and therefore no rights can be derived from it. The content is purely informative and should not be considered an offer. Where content, surfaces or dimensions are mentioned, these should be regarded as indicative and as approximate dimensions. As a buyer, you must conduct your own research into matters that are important to you. We recommend that you engage your own NVM broker in this regard.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-09
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021-2030

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
174 m²
Perceeloppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder