Vorige | Volgende

Albertus Magnushof 6 1064NG Amsterdam, Buurt 5 Zuid

Bouwjaar
1954
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
92 m²

Omschrijving

Wonen in het groene stadsdeel Nieuw-West in een eengezinswoning die goed is ingedeeld en een fijne tuin heeft, Albertus Magnushof 6 is helemaal klaar voor zijn nieuwe bewoner! De woning beschikt over 61 m² aan woonoppervlakte verdeelt over 3 verdiepingen, een eigen tuin op het zuiden en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling
De begane grond is praktisch ingedeeld met aan de voorzijde de open keuken die gezellig overgaat in de woonkamer. De woonkamer heeft toegang tot de ruime tuin die is gelegen op het zonnige zuiden. In de hal is een separaat toilet. Op de eerste verdieping zijn 2 goed bemeten slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Via een 'vaste' trap is de zolderverdieping te bereiken.

Omgeving
De woning is centraal gelegen binnen de groene wijk Slotermeer in stadsdeel Nieuw-West. Om de hoek van de Sloterplas en op fietsafstand van onder meer het Osdorpplein (7 min), Station Lelylaan (13 min) en het Westerpark (16 min).
Nieuw-West wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt. De woning ligt verder centraal ten opzichte van winkelfaciliteiten (Osdorpplein, Plein '40-'45), openbaar vervoer (Trams 7,13), uitvalswegen (A5/A9/A10) en recreatiemogelijkheden (Sloterplas, Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos).

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is al vooruitbetaald t/m 15-11-2060.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 61 m² conform NEN250;
- 2 goed bemeten slaapkamers
- Oplevering in overleg
- Tuin gelegen op het zuiden
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 15-11-2060
- Gratis parkeren voor de deur
- Centrale ligging t.o.v. uitvalswegen en winkels

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-10-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceeloppervlakte
92 m²
Inhoud
253 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder