Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alblasstraat 33 2 1079ZJ Amsterdam, Rijnbuurt West

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

BEN te koop!

Alblasstraat 33-2
1079 ZJ Amsterdam

***English version below***

Heerlijk ruim en licht appartement verdeeld over 1,5 woonlaag met een balkon op het Oosten, 2 fijne slaapkamers en een open moderne keuken en luxe badkamer. Deze woning is gelegen aan een rustige straat in de rivierenbuurt en heeft vanuit de woonkamer prachtig vrij uitzicht op een pleintje. Er is veel groen in de omgeving en ook zijn er gezellige winkels en restaurants in de nabijheid.
Een appartement met een courante indeling op een fijne locatie!

Indeling:
Via Amsterdams bordestrap naar de 1ste verdieping, middels gezamenlijk trappenhuis naar de tweede verdieping:
2e verdieping:
Via de hal toegang tot alle vertrekken. Een heerlijke woonkamer met moderne open keuken en prachtige ensuite, om zo het leef- én eetgedeelte van elkaar te kunnen scheiden. Het woongedeelte heeft een vrij zicht op een pleintje en in de straat en de eetkamer geeft toegang tot het balkon, gelegen op het Oosten. Hier is het heerlijk om in de ochtend je kopje koffie te drinken.
Verder is er via de hal een separaat toilet en een slaapkamer gesitueerd, alsmede de trap naar de 3de verdieping:

3e verdieping:
Ruime overloop, prachtige moderne en royale badkamer met ligbad, dubbele wastafels en 2de toilet. Op deze verdieping is een riante slaapkamer aanwezig mét inbouwkast. Ook is er in de hal een berging met aansluiting voor de wasmachine.
Wellicht mogelijkheid om een dakterras te realiseren en via deze verdieping de toegang te maken.

De ligging:
De Alblasstraat is een geliefde en rustige straat. Het appartement is gelegen in Amsterdam Zuid in de populaire Rivierenbuurt, met veel groen in de omgeving zoals het Amstelpark, Beatrixpark, MLK park en ook Strand Zuid. De tram, ringweg A10 (S109/S110) en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Wanneer u op de fiets stapt, zit u binnen enkele minuten in De Pijp met al haar horecagelegenheden of in de binnenstad. Op de Rijnstraat kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, diner of lunch of voor een drankje op het terras.

Kenmerken:
- Heerlijk appartement van ca. 90m2, verdeeld over 1,5 woonlaag;
- Gelegen in rustige en geliefde straat in de Rivierenbuurt;
- Vanuit de woonkamer leuk zicht op pleintje;
- Balkon op het Oosten;
- 2 slaapkamers;
- Kamer ensuite met originele schuifdeuren;
- Afgekochte erfpacht tot en met 31-01-2062;
- Goede VvE, professioneel beheerd, € 150,- servicekosten per maand;
- Wellicht mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras;
- Het trappenhuis wordt slechts gedeeld met één ander appartement.

Vraagprijs: € 475.000,-- kosten koper.
Oplevering: in overleg.

Kom kijken en laat u verrassen door wat deze woning u te bieden heeft!
Bel uw eigen NVM makelaar of ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (MVA-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

************************************************************************************************

AM for sale!

Alblasstraat 33-2
1079 ZJ Amsterdam

Charming bright and airy apartment, divided over 1.5 floors with an east-facing balcony, 2 good-sized bedrooms, modern open plan kitchen and luxurious bathroom. This property is situated along a quiet street in the Rivierenbuurt area and the living room window offers a pleasant unobstructed view of the square. The area is particularly green and leafy and there are lots of great bars and restaurants nearby.
An apartment with a good layout in a pleasant location!

Layout
The typically Amsterdam steps lead up to the first floor, communal stairwell to the second floor:
2nd floor:
The hall provides access to all the rooms. Wonderful living room with modern open-plan kitchen and beautiful en-suite, making it possible to close off the living area from the dining area. The living room offers an unobstructed view of the square and the street and the dining room has access to the east-facing balcony; the perfect spot to enjoy your cup of coffee in the morning.
Along the hall a separate toilet and bedroom and the stairs to the third floor.

3rd floor:
Large landing, large and modern family bathroom with charming bathtub, double washbasin and second toilet. This floor has a large bedroom with fitted wardrobe. There is also an internal utility cupboard with a washing machine connection.
It may be possible to add a roof terrace and create access to this future terrace via this floor.

The location:
Alblasstraat is a popular and quiet street. The apartment is located in the south of Amsterdam in the popular Rivierenbuurt; a particularly green area which encompasses Amstelpark, Beatrixpark, Martin Luther King park and the Strand Zuid city beach. The tram, A10 (S109/S110) and A2 motorways are all within easy reach. De Pijp and the city centre with all its bars and restaurants are just a short bike ride away. You can do your daily shopping, or enjoy dinner or a drink in one of the bars and restaurants in the nearby Rijnstraat.

Specifics:
- Great apartment (approx. 90 m2), divided between 1.5 floors;
- Located in a quiet and popular street in Rivierenbuurt;
- Living room offers a nice view of the square;
- East-facing balcony;
- 2 bedrooms;
- En-suite with original sliding doors;
- The ground rent has been bought off until 31/01/2062;
- Good and professionally managed Owners’ Association, the monthly service fee amounts to € 150;
- It may be possible to add a roof terrace;
- The stairwell is only shared with one other apartment.

Asking price: € 475,000 costs payable by the purchaser.
Delivery: in consultation.

Come and view this house and be amazed by what this property has to offer!
Call your NVM real estate agent or our office to plan a viewing of this house.

We have selected this information with the utmost care. We accept no responsibility for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor for the consequences thereof. All the specified measurements and surfaces are indicative. The buyer has a duty to investigate any issues that are relevant to him/her. The real estate agent is the advisor of the seller in respect of this apartment. We advise you to engage the services of an expert (MVA) real estate agent to assist you during the purchasing process. If you have a specific requirement with regard to the residence, we recommend that you inform our purchasing real estate agent thereof in time and conduct an independent investigation, or have it done on your behalf. If you do not engage the services of an expert representative, the law deems that you have enough expertise to establish any relevant matters. The NVM terms and conditions are applicable in full.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-07-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder