Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alblasstraat 43 H 1079ZJ Amsterdam, Rijnbuurt West

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Dit creatief ingedeelde appartement van 56 m˛ beschikt over twee goede slaapkamers en een leuke tuin op het oosten in Amsterdam Zuid!

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Eigen entree vanaf de straat, centrale gang met toegang tot alle vertrekken van dit appartement, een ruime opbergkast onder de trap en de meterkast. Nette badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde van dit appartement ligt naast de entree de eerste slaapkamer. Aan de achterzijde (voormalige keuken) vindt u de sfeervolle tweede slaapkamer aan de tuinzijde met een toegang naar de tuin. Het hart van het huis wordt gevormd door de lichte woonkeuken aan de achterzijde waar je door de openslaande tuindeuren zo het gezellige tuintje inloopt. De kamer en-suite met fraaie tussendeuren is nu in gebruik als woonkamer aan de voorzijde en een eetkamer aan de tuinkant. Vanuit de woonkeuken en de slaapkamer heeft u toegang tot de tuin met functioneel tuinhuis op het oosten die grenst aan een goed onderhouden binnentuin.

LOCATIE
Dit appartement is gelegen in de Rivierenbuurt, op loopafstand van vele winkels in o.a. Rijnstraat en Maasstraat, diverse sportvoorzieningen, waaronder het De Mirandabad en tennisbanen, het Martin Luther Kingpark beroemd door het jaarlijkse festival de Parade, het Amstelpark, het Beatrixpark en de oevers van de Amstel. Ook de stations RAI en Amstel en de prestigieuze Zuidas zijn in de directe omgeving gelegen.

De bereikbaarheid is uitstekend, diverse tramhaltes liggen op loopafstand. Daarnaast bent binnen enkele minuten op de A2 richting Utrecht en de Ringweg A10 met aansluiting op de A1, A4 en A9. Dit gedeelte van de Rivierenbuurt kenmerkt zich voorts door brede straten en een goede parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte circa 56 m˛;
- Keuken 2016 verplaatst naar de tuinzijde van de kamer ensuite;
- Bouwjaar 1935;
- Tuin achterzijde circa 24 m˛ gelegen op het oosten met goed tuinhuis welke goed gebruikt kan worden als uitvalsbasis voor thuiswerkers of studenten;
- C.V.-ketel Intergas HRE 2009, onlangs geserviced.
- Servicekosten €95,95 per maand;
- VvE, professioneel beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht afgekocht tot en met 31/01/2062;
- Oplevering in overleg.

*ENGLISH VERSION

This apartment of 56 m2 in Amsterdam’s district of Zuid features a creative layout, two good sized bedrooms and an east-facing garden!

LAYOUT
Private entrance from the street, central hallway with access to all rooms in this apartment, a spacious under-stair storage cupboard and the meter cupboard. Decent bathroom with shower, toilet and wash basin. The first bedroom is next to the entrance, at the front of the apartment. At the rear – in what used to be the kitchen –, you will find the characterful second bedroom on the garden side, with access to the garden. The bright and airy open-plan kitchen at the rear forms the heart of this property and features French doors leading directly into the cosy garden. The traditional ‘ensuite’ living room with attractive built-in sliding doors is now being used as a living room at the front and a dining room on the garden side. The kitchen and bedroom both have access to the garden, which features a functional east-facing summerhouse bordering a well-maintained courtyard garden.

LOCATION
This apartment is located in the Rivierenbuurt neighbourhood, within walking distance of numerous shops, including in Rijnstraat and Maasstraat, a range of sports facilities, such as De Mirandabad pool and tennis courts, Martin Luther Kingpark (famous for its annual Parade festival), Amstelpark, Beatrixpark and the banks of the river Amstel. RAI and Amstel stations and the prestigious Zuidas business district are also in the immediate vicinity.

The apartment boasts excellent public transport links, with various tram stops within walking distance. By car, the A2 motorway in the direction of Utrecht and the A10 Ring Road connecting to the A1, A4 and A9 motorways can both be reached within just a few minutes. Key features of this part of the Rivierenbuurt include wide streets and plenty of parking.

DETAILS
- Living area approx. 56 m2
- Kitchen moved in 2016 to the garden side of the ‘ensuite’ room
- Built in 1935
- Rear, east-facing garden approx. 24 m2, with good summerhouse that can be used as a base for working from home or study
- Central heating boiler Intergas HRE 2009, recently serviced.
- Monthly service fee €90.80
- Homeowners’ association, professionally managed by VvE beheer
- Ground lease bought out until 31/01/2062
- Transfer subject to agreement


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder