Vorige | Volgende

Aletta Jacobsstraat 101 1566SG Assendelft, Centrum

Bouwjaar
1981-1990
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
110 m²

Omschrijving

In de gezellige Kerkbuurt in Assendelft, bieden wij deze ruime 4-kamer eengezinswoning TE HUUR aan. Verschillende winkels zijn gelegen op loopafstand van de woning, evenals een bushalte.

Indeling:
Voortuin met vrijstaande stenen schuur. Entree van de woning. De hal biedt toegang tot de trap naar 1e verdieping, het vernieuwde toilet met douche/sproeifunctie en toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer is uitgebouwd met een grote glazen serre, wat voor extra ruimte en lichtinval zorgt. Vanuit de serre toegang tot de zonnige, op het zuidwesten gelegen, tuin aan het water. De moderne keuken bevindt zich aan de voorkant van de woning en is voorzien van een nieuwe inductiekookplaat met afzuigkap, combi magnetron/oven, vaatwasser en grote koelkast en vriezer.

Middels de vaste trap bereikt u de 1e verdieping met 2 zeer ruime slaapkamers en zeer recent verbouwde badkamer. De badkamer is voorzien van een nieuw wastafelmeubel, douche en zwevend toilet.

De ruime zolder is bereikbaar via de vaste trap en is voorzien van een groot dakraam. Hier zijn ook de nieuwe wasmachine en droger geplaatst. Ook de CV is zeer recent vervangen.
De zolder kan prima als derde slaapkamer gebruikt worden door een vloer te leggen en de wanden te sauzen. Eventueel in overleg met de verhuurder.

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde woonkamer met glazen serre
- Verbouwd toilet en badkamer
- Nieuwe inductiekookplaat, wasmachine, droger en cv
- De woning is voorzien van zonnepanelen, dit zorgt voor lage energiekosten
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet & TV
- Borg: 2 maanden huur
- De woning kan gemeubileerd of gestoffeerd gehuurd worden
- inkomenseis: minimaal bruto inkomen gelijk aan 3x maandhuur
- huurtermijn maximaal 24 maanden


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In the cozy Kerkbuurt in Assendelft, we offer this spacious 3-bedroom family house FOR RENT. Several shops are located within walking distance of the house, as well as a bus stop.

Layout:
Front garden with detached stone storage. Entrance of the house. The hall provides access to the stairs to the 1st floor, the renovated toilet with shower / spray function and access to the living room. The bright living room has been expanded with a large glass extension, which provides extra space and light. From the extension access to the sunny, southwest facing, waterfront garden. The modern kitchen is located at the front of the house and is equipped with a new induction cooker with extractor hood, combi microwave / oven, dishwasher and large fridge and freezer.

Via the staircase you reach the 1st floor with 2 very spacious bedrooms and a very recently renovated bathroom. The bathroom has a new washbasin, shower and toilet.

The spacious attic is accessible via the fixed staircase and has a large window. The new washing machine and dryer have also been installed here. The heating system (CV) has also been replaced very recently.
The attic can be easily used as a third bedroom by laying a floor and painting the walls. Possibly in consultation with the landlord.

Details & conditions:
- Extended living room with glass extension
- Renovated toilet and bathroom
- New induction hob, washing machine, dryer and central heating
- The house is equipped with solar panels, this ensures low energy costs
- Rent is excluding gas, water, electricity, internet & TV
- Deposit: 2 months rent
- The house can be rented furnished or unfurnished
- income requirement: minimum gross income equal to 3x monthly rent
- rental period maximum 24 months
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-09-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Perceeloppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder