Vorige | Volgende

Aletta Jacobsstraat 106 1566SK Assendelft, Centrum

Bouwjaar
1989
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
114 m²

Omschrijving

Riante woning voorzien van uitbouw!

De Aletta Jacobsstraat is een zeer geliefd deel in Assendelft. In deze mooi opgezette wijk hebben wij nu een ruime tussenwoning in verkoop gekregen. Een echt buitenkansje!

De 5-kamer tussenwoning is heerlijk ruim, onder andere door de aanbouw aan de achterzijde. Het woonhuis voorziet in een straatgerichte zitgedeelte. Aan de achterzijde is de keuken gelegen, deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de uitbouw kom je in de tuin voorzien van stenen berging.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer gelegen, waarbij de slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een grote dakkapel. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een slaapkamer, alsmede de voorzolder met opstelplaats voor wasmachine, droger en CV-installatie. De ligging van de woning is heel fijn aan een autoluw gedeelte met voornamelijk bestemmingsverkeer.

Benieuwd geworden naar de woning? Bel snel voor een bezichtiging!

Bouwjaar: 1989
Perceeloppervlakte: 114 m
Woonoppervlakte: 106 m
Inhoud: 373 m

Aan het einde van de straat ligt De Delft, een heerlijk vaarwater met verbindingen naar alle omliggende wateren. Dankzij de brug die iets verderop is gelegen, is de overzijde van het water te bereiken. Daardoor zijn er veel mogelijkheden voor een rondje hardlopen, het uitlaten van de hond of het vertrekpunt voor een heerlijk rondje fietsen. Assendelft is centraal gelegen tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar waardoor u op korte afstand van de grote steden woont. Ook het kustgebied is binnen 15 minuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- 5 kamers, 4 slaapkamers;
- uitbouw aan de achterzijde;
- dakkapel voorzijde eerste verdieping;
- Kunststof kozijnen op de begane grond en boven aan de achterzijde;
- schilderwerk 2018;
- upstairs trapbekleding;
- autoluwe ligging.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor w belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-01-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Perceeloppervlakte
114 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder