Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alexander Boersstraat 31 - I 1071KV Amsterdam, Concertgebouwbuurt

Huurprijs € 2.250 per maand

Bouwjaar
1895
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Zeer luxe appartement van ca. 65 m² met een fijn balkon.

In Amsterdam Oud-Zuid, op 2 minuten lopen van het Vondelpark, ligt dit prachtige appartement met een riante slaapkamer, badkamer en balkon.

Het appartement is van binnen zeer luxe gerenoveerd (2019) waarbij hoogwaardige materialen gebruikt zijn.

Indeling:
Met een eigen opgang treedt u binnen in de hal op de eerste verdieping. In de woonkamer is aan de rechter kant een studiehoek gecreëerd. De ruime woonkamer is voorzien van een houten vloer en een grote vaste kast welke aan beide zijden te gebruiken is. De open keuken is volledig voorzien van keukengerei en voldoende kastruimte met de nodige inbouwapparatuur. Via openslaande deuren komt u op het balkon welke gelegen is op het westen aan de Van Eeghenstraat.
Aan de andere zijde van de woonkamer vindt u de riante slaapkamer met een en-suite luxe badkamer. Tevens is er nog een apart toilet.

Ligging:
De Alexander Boersstraat ligt op loopafstand van het Vondelpark, Cornelis Schuyt, het Museumplein (Albert Hein XL), Concertgebouw, Rijksmuseum en het Leidseplein. In de directe omgeving zijn er naast de grote verscheidenheid aan luxueuze winkels ook vele restaurants en cafés.

Bereikbaarheid:
Het appartement is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. Met de auto bent u in 5 minuten op de A10 richting Schiphol, Haarlem, Utrecht of Den Haag. Per openbaar vervoer is het appartement eveneens uitstekend te bereiken middels tram 2, 3, 5, en 12. Tevens goed te bereiken per trein vanaf station Zuid.

Bijzonderheden:
- Gestoffeerd en volledig gemeubileerd
- Luxe badkamer
- Prettig balkon gelegen op het westen
- Uitstekende staat van onderhoud (gerenoveerd in 2019)
- Vlakbij het Vondelpark
- Gas/water/licht voor rekening huurder
- Huurtermijn maximaal 24 maanden
- Waarborgsom 2 maanden huur inclusief servicekosten

++++++++++

Very luxurious apartment of approx. 65 m² with a nice balcony.

Located in Amsterdam Oud-Zuid, at a 2-minute walk from the Vondelpark is this beautiful apartment with a spacious bedroom, bathroom and balcony.

The apartment has been renovated in 2019 in a very luxurious setting, using high quality materials.

Layout:
With a private entrance you enter the hall on the first floor. A study corner has been created on the right-hand side in the living room. The large living room which has a wooden floor and a large closet which can be used on both sides is adjacent to the luxurious open kitchen with plenty of cupboard space and built-in appliances. Through sliding doors you enter the balcony which is located on the West on the Van Eeghenstraat.
On the other side of the living room you will find the spacious bedroom with an en-suite luxury bathroom. Also a separate toilet.

Format:
Via the private entrance you enter the hall on the second floor. In The hallway a spacious toilet. In the living room on the right hand side is a study corner created. The large living room which has a wooden floor and a large fixed wardrobe which can be used on both sides is adjacent to the luxurious open kitchen with plenty of cupboard space and built-in appliances. Through French doors you will arrive at the balcony which is located on the west side of the Van Eeghenstraat.

Via The fixed staircase you reach the third floor where the two bedrooms are located. Both bedrooms have an en-suite luxury bathroom. There is also a separate toilet on this floor.
Via the overflow you have access to the spacious roof terrace through a fixed staircase. The roof terrace is accessible by an electrically to open window.

Location:
The Alexander Boer Street is within walking distance of the Vondelpark, Cornelis Schuyt, the Museumplein (Albert Hein XL), the Concertgebouw, the Rijksmuseum and the Leidseplein. In the immediate vicinity there are also many restaurants and cafés in addition to the wide variety of luxury shops.

Accessibility:
The apartment is very well accessible, both by car and by public transport. It is a 5-minute drive from the A10 motorway towards Schiphol, Haarlem, Utrecht or The Hague. By public transport The apartment is also easy to reach by tram 2, 3, 5, and 12. Also easy to reach by train from station ZUID.

Details:
- Fully furnished
- Luxury bathroom
- Nice balcony on the west
- Excellent condition of maintenance (renovated in 2019)
- Near Vondelpark
- Gas/water/light for account tenant
- Rental period is maximum 24 months
- Deposit 2 months rent including servicecosts
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 160 p/m
Aanmeldingsdatum
02-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1895

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder