Vorige | Volgende

Alexander Boersstraat 54 1071KZ Amsterdam, Concertgebouwbuurt

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
146 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

For rent in Amsterdam South a beautiful furnished apartment divided over three floors.

This fully furnished apartment is situated in a beautiful building right behind the Van Baerlestraat , just across the PC Hooftstraat.

The apartment is located in the charming Museum Quarter. All the famous Musea (Rijksmuseum, Stedelijk Museum and Vincent van Gogh Museum) are just around the corner and can be reached within less than five minutes walking.
In the neighbourhood you'll find a lot of shops, restaurants and cafés within walking distance. The Vondelpark is just around the corner.
This area is easily accessible by car (close to highway A10) and public transport (tram Line 2, 5 ). The offices at WTC and the Zuid-As are only a bike ride away

Lay out:

Via a closed of gate through the terrace you have a private entrance at ground floor. Here you find a separate storage room. Stairs leading to the first floor.

1st floor: guest bedroom/study with bathroom with shower and toilet

2nd floor:
Large Living room with parquet floor and gas fire place. Large windows overlooking the Conservatorium Hotel. Luxurious fully equipped open plan kitchen with all necessary appliances with open door to a large balcony/roofterrace.

3rd floor:
Large bedroom with walk-in closet and large bathroom. Seperate laundry room with washingmachine and dryer.

Features:

- Furnished
- Two bedrooms
- Two bathrooms
- Roofterrace

This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, incorrectness or otherwise, or consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative.

Published measurements are not NEN measured
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-11
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
146 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder