Vorige | Volgende

Alexanderkade 134 1018ZC Amsterdam, Kazernebuurt

Bouwjaar
1992
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

* Deze woning wordt per inschrijving verkocht en sluit op maandag 31 augustus a.s. om 12.00 uur *

ROYALE LICHTE EN ZONNIGE 3 KAMERFLAT VAN CA 78 M2 MET BALKON OP HET ZUIDEN MET UITZICHT OVER HET WATER EN DE DAPPERBUURT, GESITUEERD IN EEN PRACHTIG GEBOUW VAN ARCHITECT CUNO BRULLMAN.

Indeling:
Via de auto vrije toegang is de entree bereikbaar, met een makkelijke toegang voor hen die minder goed ter been zijn.
Derde verdieping: hal, twee slaapkamers en ruime gang naar de lichte zitkamer met volhouten vloer, een mooie studeer/ werkhoek, vloerverwarming, aan de waterkant. Balkon op het zuid/ zuidoosten en een fraai uitzicht over het water naar de Dapperbuurt. Een middelgrote slapkamer en en grotere slaapkamer aan de achterzijde.
De moderne SieMatic keuken voorzien van apparatuur grenst aan de zitkamer.

Locatie:
De Alexanderkade is de autovrije toegang tot het appartementencomplex en is gelegen tegenover de Mauritskade. Via de olifantsbrug is de Dapperbuurt met de Dappermarkt en het Koninklijk Instituut voor de Tropen op loopafstand gelegen.
In de directe omgeving zijn onder andere Artis Magistra, de werf Kromhout, het Oosterpark, het KIT, het Amstelhotel en Carree gelegen. Het stadscentrum is prima te bereiken met de tram of lopend via de Nieuwe Achtergracht en Prinsengracht.
Perfect gelegen bij de onderwijsboulevards, de Wibautstraat en de Roeterstraat.

Winkels:
De winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn in de directe omgeving te vinden en o.a. specialistische marktkramen op de Dappermarkt, supermarkten aan de Wibautstraat, de Oosterparkbuurt of bij de Molen.
Op de Dappermarkt zijn van allerlei zaken te koop, van exotische kruiden en kleding tot bloemkool.

Bereikbaarheid:
De tramhalten van lijn 7, 14 en 19 en de bushalte van buslijn N 87 liggen op loopafstand in de Sarphatistraat en het Alexanderplein.
Met de fiets is het appartement uitstekend te bereiken via de Sarphatistraat, de Middenweg en de Mauritskade,
Met de auto zijn de uitvalswegen,naar Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Zaandam via de Ring A 10 uitstekend bereikbaar.
Te voet: iedere wandeling weer een nieuwe ontdekkingsreis.

In het kort:
Lichte 3 kamerflat,
C.a. 78 m2
Uitzicht over het water
Mooie locatie
Inspirerende omgeving
Erfpacht afgekocht 31 mei 2040
Erfpacht optie geregistreerd in 2019


SPACIOUS BRIGHT AND SUNNY 3 BEDROOM APARTMENT OF APPROX 78 M2 WITH SOUTH FACING BALCONY OVERLOOKING THE WATER AND THE DAPPERBUURT SITUATED IN A BEAUTIFUL BUILDING BY ARCHITECT CUNO ROULLMAN.

Lay out:
By car-free access the entrance is available, with easy access for those who are less able to walk.Third floor: hall, two bedrooms and spacious hallway to the bright living room with full wood floor, a beautiful study / work area, underfloor heating, on the waterfront. Balcony on the south/southeast and a beautiful view over the water to the Dapperbuurt. A medium sized bedroom and a larger bedroom at the rear.
The modern SieMatic kitchen with appliances adjacent to the living room.

Location:
The Alexanderkade is the car-free entrance to the apartment complex and is located opposite the Mauritskade. Via the elephant bridge the Dapperbuurt with the Dappermarkt and the Royal Tropical Institute is within walking distance.
In the immediate vicinity are, among others, Artis Magistra, the Kromhout shipyard, the Oosterpark, the KIT,
the Amstelhotel and Carree.
The city centre is easy to reach by tram or on foot via the Nieuwe Achtergracht and Prinsengracht.
Perfectly located near the educational boulevards: Wibautstraat and Roeterstraat.

Shops:
The shops for daily groceries can be found in the immediate vicinity and include specialist market stalls at the Dappermarkt, supermarkets on the Wibautstraat, the Oosterparkbuurt or near the Mill.
At the Dappermarkt you can buy all kinds of things, from exotic herbs and clothing to cauliflower.

Accessibility:
The tram stops of lines 7, 14 and 19 and the bus stop of bus line N 87 are within walking distance in the Sarphatistraat and Alexanderplein.
By bike the apartment is easily accessible via Sarphatistraat, Middenweg and Mauritskade,
By car the highways to Amersfoort, Utrecht, The Hague, Haarlem and Zaandam are easily accessible via the Ring A 10.
On foot: every walk a new voyage of discovery.

In short:
Light 3 bedroom apartment
C.a. 78 m2
View over the water
Nice location
Inspiring environment
Leasehold redeemed 31 May 2040
Lease option registered in 2019
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-08-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder