Vorige | Volgende

Alexanderkade 144 1018ZC Amsterdam, Kazernebuurt

Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Met FENOMENAAL UITZICHT over Amsterdam op de 2 bovenste etages van een in het oog springend gebouw krijgt u het ‘Penthouse”-gevoel.

Wonen aan het water op een van de nostalgische plekken van Amsterdam? Dat kan in dit lichte 3/2 -kamerappartement (ca. 83 m²) in een van de bijzondere woontorens langs de Alexanderkade. Het appartement bevindt zich op dezevende en achtste verdieping en beschikt over grote ramen en is daardoor erg licht. Het balkon ca. 12m² is op het zuiden gelegen heeft een geweldig uitzicht over de kade.

Ligging:
Ideaal gelegen aan de rustige en autovrije Alexanderkade, vlakbij tramverbindingen richting de pleinen van Amsterdam en nabij de uitvalswegen. Het Tropenmuseum en de ingang van de Dappermarkt kunt u vanuit het appartement zien liggen! Achter het huis ligt een goed onderhouden, besloten binnentuin en voor het huis is er mogelijkheid tot het aanleggen van een boot.

Indeling:
Centrale entree, met de lift naar de zevende verdieping: entree, hal met toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken en diverse inbouwapparatuur en het grote terras (ca. 12m²) op het zuiden, een verlengstuk van de woonkamer.
Met de interne trap naar de achtste verdieping: lichte en ruim slaapkamer met een hoog plafond (ca. 3,40m ). De luxe badkamer is toegankelijk vanuit de slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Geen bovenburen
- Lift
- Geweldig uitzicht
- Woonoppervlakte van ca. 83m² verdeeld over 2 etages, balkon op het zuiden van ongeveer 12m²
- Gelegen op (gemeentelijke) erfpachtgrond, afgekocht tot 31-05-2040
- Actieve VvE, meerjaren onderhoudsplan (MJOP) van toepassing
- Zeer ruime afgesloten gemeenschappelijke binnentuin met veilige fietsenstalling
- VvE bijdrage € 156,33 per maand
- Oplevering per direct

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-09-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder