Vorige | Volgende

Alexanderstraat 24 1018CE Amsterdam, Alexanderplein e.o.

Huurprijs € 1.500 per maand

Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Dit smaakvolle en zeer licht 2-kamer appartement met zonnig balkon gelegen op het zuidwesten is gelegen in een zeer fraaie autovrije straat gelegen in de Plantagebuurt. Het complex is voorzien van een lift en daarnaast beschikt de woning nog over een eigen separate berging.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 1500,- per maand, exclusief gas, water en elektra, inclusief servicekosten.
Huurder dient een waarborg te stellen van 2 maanden huur.

INDELING
Gemeenschappelijke entree, middels het trappenhuis of de lift bereikt men de tweede verdieping.
Entree van de woning, gang met cv-combiketel, separaat toilet met fonteintje.
L-vormige woonkamer aan de voorzijde met een zonnig balkon gesitueerd op het zuidwesten. Vanaf het balkon heeft men een fraai uitzicht op de Singelgracht. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer welke voorzien is van een wastafelmeubel, douchecabine en wasmachine aansluiting. Er is een ruime berging aanwezig in de onderbouw van het complex.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

BIJZONDERHEDEN
- De woning is 49,4 m groot
- Balkon gesitueerd op het zuidwesten;
- Berging in de onderbouw aanwezig;
- Lift in het complex aanwezig;
- Houten kozijnen voorzien van dubbel glas;
- Bouw uit 1985;
- Het appartement wordt leeg verhuurd zonder meubels.

OMGEVING
De woning is gelegen in een autovrije straat in de Plantagebuurt op de rand met stadsdeel Oost,
vlakbij Artis, het Tropenmuseum en het Oosterpark. Met de auto kunt u via de Linnaeusstraat, Weesperstraat, IJ-tunnel of Piet-Heintunnel de stad uitrijden. Er zijn meerdere tram- en busverbindingen (o.a. tramlijnen 7,14 en 19). Via de naastgelegen Plantage Middenlaan bereikt u binnen enkele fietsminuten zo het stadscentrum. Op loopafstand van o.a. de Dappermarkt en het NS-station Muiderpoort.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This tasteful and well lit 2-room apartment has a sunny balcony situated on the South West and is located in a beautiful care free street in the Plantagebuurt. The building is provided with en elevator and the apartment has a separate storage space in the substructure.

RENT
The rent is 1500, - per month, excluding gas, water and electricity, but including service
Tenant must provide a guarantee to the size of two-months rent needs gross.

LAYOUT
A shared entrance, via a staircase or elevator you can reach the second floor.
Entrance, hallway with CV boiler, separate toilet with sink.
L-vormige living room with a sunny balcony situated on the South West. There is a lovely view of the Singelgracht. Open kitchen provided with all the built in equipment you would need. Spacious bedroom with an adjacent bathroom provided with a sink, shower cabin, a washer and dryer connection. There is also a storage space in the substructure.

For a clearer overview of the lay out we would like to refer you to the floor plan, which has been added.

PARTICULARITIES
- The apartment is 49.4 m2
- Balcony situated on the South West
- Storage space in the substructure
- Elevator in the building
- Wooden window frames made of double glass
- Construction of 1985
- not furnished

LOCATION
The building is located in a car free street in the Plantagebuurt on the edge of Amsterdam East, close to the Artis zoo, the Tropenmuseum and the Oosterpark. If you have a car you can drive into the city via the Linneausstraat, Weespersstraat, IJ-tunnel or the Piet-Heintunnel. There are many tram and bus stops. Via the Plantage Middenlaan you can enter the city center by bike. The Dappermarkt and the train station Muiderpoort is only a few minutes walk away.

GENERAL
We have thoughtfully composed all the information gathered for this house. However we are not liable concerning any information given, but the listed information given can be borrowed. Further expansion possibilities are entirely buyers responsibility and subject to Gemeente/municipality approval

We would love to make an appointment to view this apartment with you!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder