Vorige | Volgende

Alexandriestraat 21 1448MV Purmerend, Afrika

Vraagprijs € 300.000 

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
119 m²

Omschrijving

Van dit segment van Purmerend wordt je spontaan vrolijk, juist...we hebben het over de kleurrijke buurt in Weidevenne, aan de Alexandriëstraat.

Deze leuke, rode tussenwoning biedt u veel wooncomfort, mede door het recente bouwjaar (2004) wat inhoudt dat de woning op-en-top is geïsoleerd. Daarnaast beschikt de woning over een prettige, tuingerichte woonkamer en een nette keuken aan de voorzijde van de woning.

Dit is een woning, waarbij wij één van de slaapkamers niet meteen het predicaat "masterbedroom" meegeven, maar dit is een woning waarbij het formaat van de masterbedroom het predicaat verdiend. De ouderslaapkamer bestaat namelijk uit oorspronkelijk twee kamers, doch aangezien dit tijdens de bouw is gebeurd zijn daar gelukkig geen sporen van te zien.

In totaal treffen wij in huis een drietal slaapkamers, waarvan één op zolder.

De badkamer is goed bemeten, thans voorzien van een douche, toilet en wastafel, doch ook voorzien van voorbereidingen om een bad te plaatsen.

De maar liefst 13 meter diepe achtertuin kent geen moment zonder zon (mits deze schijnt), maar door het aanwezige zonnescherm kunt u desgewenst toch de schaduw opzoeken.

Met winkelcentrum Weidevenne op fietsafstand heeft u altijd voorzieningen "naast de deur" en kunt u én genieten van het stedelijke Purmerend én genieten van uitzicht over het Purmerland, wat u aan het einde van de wijk treft.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Perceeloppervlakte
119 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder