Vorige | Volgende

Alexandrine Tinnehof 10 PP 1087CM Amsterdam, Haveneiland Noordoost

Vraagprijs € 15.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

BEN te koop!

Parkeerplaats in overdekte parkeergarage.

De parkeerplaats is gelegen onder een complex op het centrale Haveneiland in de wijk IJburg. Op de hoek van de kruising IJburglaan en Talbotstraat. De parkeergarage wordt middels een elektrische garagedeur afgesloten.
Met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A10, A1, A2, A9 en luchthaven Schiphol.
Indien u verder wilt gaan met het ov dan bent u met tramlijn 26 in minder dan een kwartier op het Centraal Station.

Kenmerken:
- Afgesloten parkeergarage;
- Erfpacht afgekocht t/m 28 februari 2054;
- Servicekosten € 17,- per maand;
- Oplevering in overleg, kan snel!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-02-17
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg West

IJburg West is een geheel nieuwe woonwijk in aanbouw ten Oosten van Amsterdam. Kenmerkend aan de in het IJmeer gelegen wijk is dat deze op kunstmatige eilanden is gebouwd. IJburg maakt deel uit van het stadsdeel Oost en kent een zeer hechte gemeenschap waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Er staat een grote variėteit aan woningen in de buurt van zelfbouwprojecten tot grootschalige appartement complexen. Met het stadsstrand Blijburg aan Zee, leuke lunchplekjes, winkels en barretjes is het heerlijk vertoeven. Daarnaast worden er het hele jaar door verschillende sportieve en culturele activiteiten gepland en kun je er fijn watersporten. In IJburg woon je dan ook in een waterrijke en groene omgeving. Je vindt hier eigenlijk alle voorzieningen die je van een buurt verwacht zoals scholen, kinderopvang, supermarkten en restaurants.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder