Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alexandrine Tinnehof 11 1087CM Amsterdam

Huurprijs € 2.750 per maand

Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
122 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Modern furnished (or unfurnished) family house in a residential neighborhood of IJBURG

The house is divided over three levels and comprises a total living area of approximately 122m2.
A nice family house with three bedrooms, two bathrooms and overlooking a communal, child friendly playground.
The back garden is accessible from the kitchen. The private back garden is surrounded by other gardens with a lot of privacy.

There is a private indoor parking.

The location is excellent, with a shopping center and small shops around the corner. It is close to the A-10 ring road and convenient for public transport; you can be at Amsterdam Central Station in approx. 15 minutes with tram 26.

Lay out:

Ground floor:
Entrance, hallway with access to the the large kitchen with a dining area in the front and access to the garden in the rear. The kitchen is fully equipped with all necessary appliances.

First floor:
Light and cosy living room in the front, bedroom at the rear and in the middle a bathroom whit toilet and walk-in shower.

Second floor:
Two bedrooms, one in the front and one at the rear of the house. Also on this floor a luxurious bathroom wit bath and double washbasin and a toilet. Separate laundry with a washer and a dryer.

An unique house worth to see!

Features :

- Three bedrooms
- Two bathrooms
- Indoor parking
- Kid friendly
- Location
- Garden
- Contract model C (24 maanden)


This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, incorrectness or otherwise, or consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative.
Published measurements are not NEN measured
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg West

IJburg West is een geheel nieuwe woonwijk in aanbouw ten Oosten van Amsterdam. Kenmerkend aan de in het IJmeer gelegen wijk is dat deze op kunstmatige eilanden is gebouwd. IJburg maakt deel uit van het stadsdeel Oost en kent een zeer hechte gemeenschap waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Er staat een grote variŽteit aan woningen in de buurt van zelfbouwprojecten tot grootschalige appartement complexen. Met het stadsstrand Blijburg aan Zee, leuke lunchplekjes, winkels en barretjes is het heerlijk vertoeven. Daarnaast worden er het hele jaar door verschillende sportieve en culturele activiteiten gepland en kun je er fijn watersporten. In IJburg woon je dan ook in een waterrijke en groene omgeving. Je vindt hier eigenlijk alle voorzieningen die je van een buurt verwacht zoals scholen, kinderopvang, supermarkten en restaurants.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder