Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alfred Doblinstraat 131 1102VK Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 267.500 

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

In dien u een bezichtiging wilt afspreken graag even via FUNDA ""contact met de makelaar"" een mail sturen. Wij nemen dan zsm contact met u op voor het maken van een afspraak.

Woonoppervlakte : circa 78 m
Bouwjaar : 1984
Balkon : noordwest
Aantal kamers : drie
Aantal slaapkamers : twee
Servicekosten : circa 97,-- per maand

In de wijk Vensterpolder ligt deze gemoderniseerde 3-kamer woning op de 1ste verdieping met een ruim balkon. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer zoals metro (metrostations Vensterpolder en Strandvliet) en bus maar ook voor de uitvalswegen zoals de A-2, A-9 en A-10. Het appartement ligt tussen 2 winkelcentra in nl WC Vensterpolder en WC Amsterdamse Poort.

Indeling
Entree, hal, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting, meterkast met automatische stoppen en slimme meter, CV kast voorzien van Remeha HR ketel 2014, WC met fonteintje, 2 slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 kamer een kleine inloopkast heeft, ruime woonkamer grenzend aan de open keuken voorzien van oven, apothekerskast, WMA, 4 pits gas en vaatwasser. Tevens is er een ruim balkon/loggia

Details
- Bouwjaar 1984
- Woonoppervlakte ca. 78 m2
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen
- CV installatie Remeha Tzerra HR bouwjaar 2014
- Erfpacht vooruitbetaald tot 1 februari 2035
- in beginsel zelfbewoningsplicht/anti speculatiebeding van toepassing

Pluspunten woning
- Kindvriendelijke buurt met voldoende speelgelegenheid
- Zeer rustig gelegen en uitkijkend op groenvoorziening
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Diverse faciliteiten (o.a. openbaar vervoer, winkels, scholen, recreatiemogelijkheden) op korte afstand

Oplevering
In overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder