Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Alfred Doblinstraat 159 1102VK Amsterdam

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ideale 2-kamer woning (54 m) met balkon op het zuidoosten, gelegen op de 2e verdieping.

*** ENGLISH TRANSLATION ***

De woning is makkelijk te bereiken, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Station Duivendrecht en metrostation Strandvliet Arena liggen op een paar minuten loopafstand. In de directe nabijheid zijn scholen, winkels, sportaccommodaties (o.a. Borchland), uitvalswegen (A1, A2 en ring A10) en openbaar vervoer. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Amsterdamse Poort en daarnaast kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten die de vlakbij gelegen "Campus Diemen Zuid" je biedt. In de directe omgeving vind je verschillende uitgaansgelegenheden zoals de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Path Arena en de Amsterdam ArenA.

Indeling:
Algemene entree op de begane grond, via de trap ga je naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: Entree woning. De hal is de verdeelsleutel naar alle vertrekken. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Daarnaast geeft de woonkamer toegang tot het balkon gelegen op het zonnige zuidoosten. Vanuit de hal betreed je de slaapkamer, de keuken en de badkamer. De slaapkamer geeft eveneens toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. De dichte keuken ligt aan de voorzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een keukenblok. Indien gewenst kun je hier de keuken van je dromen plaatsen.

Door de gehele woning kun je zelf de vloer plaatsen, dit geeft je het voordeel dat echt alles naar eigen wens kan worden bepaald.

Balkon: De woning beschikt over een balkon gelegen op het zonnige zuidoosten.

Berging: Dit is een (eigen) ruime berging onder in het complex. (ca. 4m).

Kenmerken:
- Appartement op de tweede verdieping;
- Bouwjaar 1984;
- Woonoppervlakte circa 54 m;
- 2 kamers;
- HR-combiketel;
- Energielabel C geldig tot 28-02-2027;

Bijzonderheden:
- Direct beschikbaar
- Voormalige huurwoning van De Key
- Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Erfpachtgrond gemeente Amsterdam, afgekocht t/m 31 januari 2035
- Servicekosten 95,42 per maand (professionele VvE)
- Vaste projectnotaris voor de levering (projectnotaris Spier en Hazenberg).

Wij zijn enthousiast, jij ook?
Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Ideal 2-room house (54 m) with south-east-facing balcony, located on the 2nd floor.

The house is easy to reach, both by public transport and by car. Duivendrecht station and Strandvliet Arena metro station are a few minutes' walk away. In the immediate vicinity are schools, shops, sports facilities (including Borchland), roads (A1, A2 and ring A10) and public transport. For daily shopping you can go to the Amsterdamse Poort shopping center and you can also use all the facilities that the nearby "Campus Diemen Zuid" offers you. In the immediate vicinity you will find various entertainment venues such as the Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Path Arena and the Amsterdam ArenA.

Layout:
General entrance on the ground floor, via the stairs you go to the second floor.
Second floor: Entrance house. The hall is the key to all rooms. The spacious living room is located at the front of the house and is wonderfully light thanks to the large windows. In addition, the living room gives access to the balcony located on the sunny southeast. From the hall you enter the bedroom, the kitchen and the bathroom. The bedroom also gives access to the balcony. The bathroom has a walk-in shower, sink, toilet and washing machine connection. The closed kitchen is located at the front of the apartment. The kitchen is equipped with a kitchenette. If desired, you can place the kitchen of your dreams here.

You can place the floor yourself throughout the house, this gives you the advantage that everything can be determined according to your own wishes.

Balcony: The house has a balcony located on the sunny southeast.

Storage room: This is a (private) large storage room at the bottom of the complex. (approx. 4m).

Characteristics:
- Apartment on the second floor;
- Year of construction 1984;
- Living area approximately 54 m;
- 2 rooms;
- HR combi boiler;
- Energy label C valid until 28-02-2027;

Particularities:
- Readily available
- Former rental home of De Key
- Property is only for sale for self-occupancy (or parents for children)
- Anti-speculation clause of 2 years applies
- Leasehold land of the municipality of Amsterdam, surrendered until January 31, 2035
- Service costs 95.42 per month (professional VvE)
- Permanent project notary for the delivery (project notary Spier en Hazenberg).

We are excited, are you?
Then make an appointment quickly for a viewing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder