Vorige | Volgende

Alkmaarstraat 277 1024TR Amsterdam, Werengouw Midden

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*English text below*

Geweldig ruim en licht, vier kamer appartement (ca. 77 m2) met 2 balkons en een vrij uitzicht aan beide zijden, aan de voorzijde uitzicht op het park. Daarnaast beschikt dit keurig bewoonde appartement nog over 2 bergingen: 1 op de bovenste verdieping, nu in gebruik als werkkamer en een handige fietsenberging op de begane grond! De berging op zolder is gerenoveerd en voorzien van isolatie en een dakraam. Tevens beschikt deze ruimte over een vliering, elektra en water (wasmachineaansluiting). Erfpacht eeuwigdurend afgekocht!

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex in Amsterdam Noord aan de rand van het Baanakkerspark. Het complex, dat in 2005 is gerenoveerd, is goed geďsoleerd en ligt in en rustige omgeving. Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen zijn zowel het winkelcentrum 'Waterlandplein' als het winkelcentrum 'Boven het IJ' op loopafstand gelegen. Op het winkelcentrum “Boven het IJ” vindt u een grote diversiteit aan winkels. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. Ook zijn er veel directe busverbindingen en de Noord-Zuidlijn! die u zeer snel naar de binnenstad van Amsterdam kan brengen.

Naar de pont fietst u in 15 minuten en binnen 5 minuten bent u in het prachtige Waterland. In de nabije omgeving bevinden zich scholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, speeltuinen, muziekschool, golfbaan en buurtcentrum met sportfaciliteiten.

Indeling:
Entree met garderobe en nette toiletruimte v.v. zwevend toilet. Lichte woonkamer met aansluitend slaapkamer/bijkamer met toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde van het appartement. De entree, woonkamer en bijkamer zijn voorzien van een houten vloer. Ruime moderne keuken aan de voorzijde van het appartement met tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde. Daarnaast beschikt dit appartement nog over 2 volwaardige slaapkamers en een nette en licht betegelde badkamer met een douchecabine en wastafel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 77 m2, NEN2580 meetrapport aanwezig;
- Servicekosten € 93,- per maand
- Erfpacht Eeuwigdurend afgekocht;
- Berging zowel op zolderverdieping als begane grond;
- Zeer goed geďsoleerd, lage stookkosten;
- Aanvaarding in overleg.

English text:
Great spacious and bright, four-room apartment (approx. 77 m2) with 2 balconies and an unobstructed view on both sides, at the front a view of the park. In addition, this neatly occupied apartment has 2 storage rooms: 1 on the top floor, now used as an office, and a handy bicycle storage room on the ground floor! The storage room in the attic has been renovated and equipped with insulation and a skylight. This room also has a loft, electricity and water (washing machine connection). Leasehold has been bought off forever!

Surroundings:
The apartment is located in a small-scale complex in Amsterdam North on the edge of the Baanakkerspark. The complex, which was renovated in 2005, is well insulated and located in a quiet area. There are many amenities in the immediate vicinity. For daily shopping, both the 'Waterlandplein' shopping center and the 'Boven het IJ' shopping center are within walking distance. At the shopping center “Boven het IJ” you will find a wide variety of shops. You can reach the A10 ring road within a few minutes by car. There are also many direct bus connections and the North-South line! which can take you very quickly to the center of Amsterdam.

You can cycle to the ferry in 15 minutes and within 5 minutes you are in the beautiful Waterland. In the vicinity are schools, childcare, playgroup, playgrounds, music school, golf course and community center with sports facilities.

Layout:
Entrance with wardrobe and neat toilet with floating toilet. Bright living room with adjoining bedroom/additional room with access to the sunny balcony at the rear of the apartment. The entrance, living room and side room have a wooden floor. Spacious modern kitchen at the front of the apartment with also access to the balcony at the front. In addition, this apartment has 2 full bedrooms and a neat and lightly tiled bathroom with a shower and sink.

Particularities:
- Living area approx 77 m2, NEN2580 measurement report available;
- Service costs € 93 per month
- Leasehold Perpetually surrendered;
- Storage on both the attic and ground floor;
- Very well insulated, low heating costs;
- Acceptance in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-11
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder