Vorige | Volgende

Alpert van Metzhof 11 1065AP Amsterdam, Emanuel van Meterenbuurt

Bouwjaar
1956
Woonoppervlakte
101 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
116 m²

Omschrijving

Aan een relaxed hofje met vrij zicht voor en achter gelegen GROOT type jaren zestig woning met 3 zeer goede slaapkamers, een vrijwel nieuwe luxe badkamer, een LICHTE woonkamer en keuken, RUIME tuin op het WESTEN en EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE erfpacht.

Deze woning is casco netjes onderhouden en beschikt o.a. over een complete badkamer, een CV systeem en een recent vervangen dak. De woning biedt uitbreidingsmogelijkheden voor uitbouw en opbouw. Er zijn mogelijkheden genoeg met dit zeer fijn gelegen huis.

Energielabel C: deze woning is ondermeer voorzien van een geďsoleerd dak, kozijnwerken met isolerende beglazing en zonnepanelen.

Indeling:
Een zeer courante, praktische indeling. Zowel beneden als boven. Zie de plattegrond in de fotobijlage voor de indeling en/of maak een bezichtigingsafspraak met Urban makelaars.

Badkamer
Voorzien van ligbad, douche, wastafel, 2e toilet en vloerverwarming.

Keuken
Gesloten keuken voorzien van diverse apparatuur en schuifpui naar tuin.

Woonkamer
Voorzien van houtkachel en schuifpui naar de tuin.

Erfpacht
De canon is vanaf het einde van het huidige tijdvak, 2030afgekocht. Tot die tijd betaald koper 205 euro per jaar. Er zal dus nog in totaal 2050 euro betaald worden door koper de komende jaren waarna de afkoop canon voor de eeuwigheid reeds is afgekocht door verkoper.

Mogelijkheden
Dit object leent zich bij uitstek voor een opbouw (ca. 50M2 woonoppervlakte toevoeging waarbij een omgevingsvergunning aangevraagd dient te worden) en een uitbouw van de woonkamer (max. 4 meter aan de achterzijde op de begane grond vergunningsvrij).

Ligging
De woning kent een uitstekende bereikbaarheid. Gelegen nabij de Lelylaan welke per auto toegang geeft tot de Ring A10 en per tram naar de Binnenstad (1 en 17), met de fiets zit je zo in het Vondelpark of in West en je loopt de deur uit naar de diverse winkels aan het Sierplein of gaat lekker wandelen in het grootste park van Amsterdam: het Sloterpark.

Kortom: een fijn ruim huis met een zonnige tuin, op een rustige plek in Amsterdam, vrijwel op eigen grond nabij alle voorzieningen.

Oplevering in overleg.

Prijs: euro 450.000,- k.k.
Oplevering in overleg, streefdatum verkoper 1 december 2020
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²
Perceeloppervlakte
116 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Noord

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder