Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ambachtenstraat 30 1191JN Ouderkerk aan de Amstel

Omschrijving

Te huur per 1 februari 2022: centraal in de metropoolregio Amsterdam gelegen courant ingedeelde lichte bedrijfshal/opslagruimte op het goed bereikbare dynamische en gevarieerde bedrijventerrein van Ouderkerk aan de Amstel, genaamd "De Ambachten". Ruim parkeren voor de deur.
Netto vloeroppervlakte begane grond ca. 285 m2 plus ca. 61 m2 entresolvloer, vrije hoogte binnen ca. 6.00 m1. Afsluitbaar zijterrein van ca. 50 m2.

Indeling:
Met vrachtauto eenvoudig voor of naar binnen te rijden, via elektrische overheaddeur (ca. 3,5 x 4.2 m) met ernaast aparte inloopdeur. Bedrijfshal met vrije hoogte van ca. 6.00 m1 met in dak brede lichtstraat over nagenoeg de gehele lengte. Toiletruimte met fontein. Betonvloer met maximale vloerbelasting 1.500 kg/m2. Aan de voorzijde trap naar pantry met c.v. ketel (ca. 7,5 m2) en aparte kantoorruimte (ca. 16,7 m2). Aan de achterzijde trap naar magazijn van ca. 37m2. Via zijdeur toegang tot buitenterrein van ca. 50 m2.

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen op het Ambachtenbedrijventerrein, met rondom Amsterdam, Amstelveen en Amsterdam-Zuidoost, alles binnen 10 minuten te bereiken en Luchthaven Schiphol binnen 15 à 20 minuten. Een goede ontsluiting via Jan Benningweg –Machineweg- Groeneveldweg, waar op de kruising met de Burgemeester Stramanweg een oprit is naar de A-2 (Amsterdam-Utrecht) met vrijwel direct aansluiting op de A-9 en vanaf de A-9 op de A-1 en via de A-2 op de Ringweg rond Amsterdam,
de A-10 en vandaar op alle belangrijke wegen en locaties in en rond Amsterdam (zie bijgaande kaart).

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs per jaar: € 31.200,-- excl. BTW, betaling vooruit per maand, € 2.600,--excl. BTW
- Huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis CBS Prijsindexcijfers.
- Eerste huurindexering: 1 februari 2023
- Waarborgsom/Bankgarantie: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.
- Huurperiode: 5 + 5 optiejaren, met een opzegtermijn van 12 maanden voor huurder en
verhuurder. Andere huurperiode bespreekbaar, minimale huurperiode is 3 jaar.
- Huurcontract volgens ROZ-model
- Oplevering: per 1 februari 2022.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-29
Status
Onder optie
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
per 1-2-2022

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
370 m²
In units vanaf
346 m²
Perceel
140 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel, meestal kortweg Ouderkerk genoemd, is een heerlijk dorp met een echte dorpskern net onder de rook van Amsterdam. Het oude gedeelte van Ouderkerk ligt aan de rechteroever van de Amstel. Dat deel van het dorp is een oude kleine kern met een rijk cultuurgoed, een 18e-eeuwse hervormde kerk, tegenwoordig Amstelkerk geheten, en een 19e-e katholieke kerk, de Urbanuskerk. In het oude gedeelte van Ouderkerk staat tevens het gemeentehuis van de gemeente Ouder-Amstel en natuurlijk is er ook de eeuwenoude Portugees Joodse begraafplaats Beth Haim met voor Nederland unieke gebeeldhouwde graven. Volgens diverse experts is dit waarschijnlijk de plek waar eens het kasteel van de Heren van Amstel heeft gestaan. Verder is Ouderkerk bij veel mensen bekend vanwege de restaurants en winkels. Het recreatiegebied de Ouderkerkerplas ligt op fietsafstand en er zijn goede openbaar vervoer verbindingen met Amsterdam, Schiphol en Amstelveen.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder