Vorige | Volgende

Ambachtenstraat 46 1191JN Ouderkerk Aan De Amstel, Ouderkerk aan de Amstel

Huurprijs € 1.500 per maand

Omschrijving

AMBACHTENSTRAAT 46, 1191 JN te OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Op het ontzettend nette ambachten-bedrijventerrein in Ouderkerk aan de Amstel een bedrijfsruimte met kantoor van circa 175 m² te huur!
De ruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping met eigen entree vanaf de straat. Deze ruimte is ideaal voor starters, z.z.p.'ers, en bedrijven die opzoek zijn naar een kantoorruimte die met name gebaat zijn bij een scherpe huurprijs.
Ambachtenstraat is gelegen op zo’n 5 minuten van de A2 en A10 en op steenworp afstand van het centrum van Ouderkerk aan de Amstel. Ambachtenstraat is ook bereikbaar middels buslijnen 146 en 171.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. Huurder dient zelf gas, water en licht af te sluiten. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar (flexibel, in overleg)

OPLEVERING
Per direct beschikbaar

BANKGARANTIE
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

BESTEMMING
Bedrijf tot en met categorie 3.2
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel, meestal kortweg Ouderkerk genoemd, is een heerlijk dorp met een echte dorpskern net onder de rook van Amsterdam. Het oude gedeelte van Ouderkerk ligt aan de rechteroever van de Amstel. Dat deel van het dorp is een oude kleine kern met een rijk cultuurgoed, een 18e-eeuwse hervormde kerk, tegenwoordig Amstelkerk geheten, en een 19e-e katholieke kerk, de Urbanuskerk. In het oude gedeelte van Ouderkerk staat tevens het gemeentehuis van de gemeente Ouder-Amstel en natuurlijk is er ook de eeuwenoude Portugees Joodse begraafplaats Beth Haim met voor Nederland unieke gebeeldhouwde graven. Volgens diverse experts is dit waarschijnlijk de plek waar eens het kasteel van de Heren van Amstel heeft gestaan. Verder is Ouderkerk bij veel mensen bekend vanwege de restaurants en winkels. Het recreatiegebied de Ouderkerkerplas ligt op fietsafstand en er zijn goede openbaar vervoer verbindingen met Amsterdam, Schiphol en Amstelveen.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder