Vorige | Volgende

Ambachtenstraat 64 1191JN Ouderkerk aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel

Omschrijving

Te huur per direct: centraal in de metropoolregio Amsterdam gelegen courant ingedeelde lichte bedrijfshal/opslagruimte op het goed bereikbare dynamische en gevarieerde bedrijventerrein van Ouderkerk aan de Amstel, genaamd "De Ambachten". Ruim parkeren voor de deur.
Netto vloeroppervlakte 296 m2, vrije hoogte binnen 4.30 m1.
Bouwjaar 1975.

Indeling:
Met vrachtauto eenvoudig voor of naar binnen te rijden, via nieuwe electrische overheaddeur met inloopdeur (breedte 2.95 m1, hoogte 3.75 m1) Meterkast met moderne groepenkast en krachtstroom. Compacte ruimte met nieuwe pantry en toiletruimte met fontein. Twee brede lichtstraten in dak van voor naar achteren, zorgen overdag voor veel licht, waardoor verlichting niet nodig is. Er zijn twee nieuwe gasheaters, led verlichtingsarmaturen en extra wandcontactdozen.
Maximale vloerbelasting 1.500 kg/m2.

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen op het Ambachtenbedrijventerrein, met rondom Amsterdam, Amstelveen en Amsterdam-Zuidoost, alles binnen 10 minuten te bereiken en Luchthaven Schiphol binnen 15 à 20 minuten. Een goede ontsluiting via Jan Benningweg –Machineweg- Groeneveldweg, waar op de kruising met de Burgemeester Stramanweg een oprit is naar de A-2 (Amsterdam-Utrecht) met vrijwel direct aansluiting op de A-9 en vanaf de A-9 op de A-1 en via de A-2 op de Ringweg rond Amsterdam, de A-10 en vandaar op alle belangrijke wegen en locaties in en rond Amsterdam.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs per jaar: € 29.000,-- excl. BTW, betaling vooruit per kwartaal, € 7.250,--excl. BTW
- Huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis CBS Prijsindexcijfers.
- Eerste huurindexering: 1 januari 2021
- Waarborgsom/Bankgarantie: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.
- Huurperiode: 5 + 5 optiejaren.
- Huurcontract volgens ROZ-model
- Oplevering: per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2020
Status
Onder optie

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
296 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel, meestal kortweg Ouderkerk genoemd, is een heerlijk dorp met een echte dorpskern net onder de rook van Amsterdam. Het oude gedeelte van Ouderkerk ligt aan de rechteroever van de Amstel. Dat deel van het dorp is een oude kleine kern met een rijk cultuurgoed, een 18e-eeuwse hervormde kerk, tegenwoordig Amstelkerk geheten, en een 19e-e katholieke kerk, de Urbanuskerk. In het oude gedeelte van Ouderkerk staat tevens het gemeentehuis van de gemeente Ouder-Amstel en natuurlijk is er ook de eeuwenoude Portugees Joodse begraafplaats Beth Haim met voor Nederland unieke gebeeldhouwde graven. Volgens diverse experts is dit waarschijnlijk de plek waar eens het kasteel van de Heren van Amstel heeft gestaan. Verder is Ouderkerk bij veel mensen bekend vanwege de restaurants en winkels. Het recreatiegebied de Ouderkerkerplas ligt op fietsafstand en er zijn goede openbaar vervoer verbindingen met Amsterdam, Schiphol en Amstelveen.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder