Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ambachtslaan 71 1567KB Assendelft, Parkrijk

Vraagprijs € 365.000 

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
129 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
125 m²

Omschrijving

Een ruime en lichte woning met tuin op het zuiden gelegen in hartje Saendelft.

***See English translation below***

Zoek jij een woning waar je zo in kan? Deze woning kunnen we zeker wel zo omschrijven! Door de uitbouw is de woonkamer erg ruim en door de tuinligging op het zuiden ook erg licht. De woonkamer is voorzien van een prachtige eikenhouten vloer en de keuken is van 2016. Verder zijn er maar liefst 4 slaapkamers en een dakterras op het zuiden. Wat wil je nog meer?

Saendelft is een complete jong en kindvriendelijke woonwijk met alles in de buurt wat je nodig hebt. Er is een groot winkelcentrum (de Saen), basisscholen, een kinderdagverblijf, verschillende speeltuinen en NS-station Krommenie-Assendelft op loopafstand. Er rijden meerdere bussen en bovendien ben je met de trein in 17 minuten op Amsterdam Sloterdijk en in 23 minuten in hartje Amsterdam. Verder ben je met de auto zo op de A8 en A9.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst sta je in de ruime hal met meterkast, toilet met fontein, toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. In de woonkamer valt direct de ruimte en het licht op, daarnaast is de kamer verbonden met de achtertuin op het zuiden door middel van een schuifpui.

Er is een prachtige eiken houten vloer en een trapkast met genoeg ruimte voor al je spullen. Aan de voorkant van de woning is de open keuken (2016) met diverse inbouwapparatuur; een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een koelkast.

Eerste Verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Van de 3 slaapkamers wordt er één gebruikt als inloopkast bij de master bedroom, maar die kan makkelijk weer naar een op zichzelf staande kamer worden veranderd.

Tweede Verdieping:
De tweede verdieping heeft een ruime slaapkamer, berging en toegang tot het dakterras. In de berging bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. Het dakterras van meer dan 10 m2 op het zuiden zorgt ervoor dat je de hele dag in het zonnetje kan zitten.

Buiten:
Er is bij deze woning zowel een voor- en achtertuin. De achtertuin ligt op het zuiden en is verzorgd aangelegd, hier heb je bijna de hele dag zon. In de achtertuin is er verder een vrijstaande berging aanwezig met elektra en verlichting en een achterom om in de tuin te kunnen komen. De voortuin is ook vrij ruim en je hebt nog een heerlijk zonnig dakterras.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit leuke huis? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2007
- Woonoppervlakte circa 129 m²
- Uitbouw op de begane grond
- Mooie eikenhouten vloer
- Volledig geïsoleerd
- Achtertuin gelegen op het zuiden
- Vele voorzieningen nabij
- Kindvriendelijke omgeving
- 4 zonnepanelen
- Volle eigendom
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.


***English text***

A spacious and bright house with south facing garden located in the heart of Saendelft.

Are you looking for a home that you can move into? We can certainly describe this house like that! Due to the extension, the living room is very spacious and also very light due to the garden location on the south. The living room has a beautiful oak floor and the kitchen is from 2016. Furthermore, there are no less than 4 bedrooms and a roof terrace on the south. What else do you want?

Saendelft is a complete young and child-friendly residential area with everything you need nearby. There is a large shopping centre (the Saen), primary schools, a nursery, several playgrounds and railway station Krommenie-Assendelft within walking distance. There are several buses and you can get to Amsterdam Sloterdijk in 17 minutes by train and to the heart of Amsterdam in 23 minutes. You can also get to the A8 and A9 in no time by car.

Layout
Ground floor:
Upon entering you are in the spacious hall with meter cupboard, toilet with washbasin, access to the living room and stairs to the first floor. In the living room you immediately notice the space and the light, in addition, the room is connected to the backyard facing south through a sliding door.

There is a beautiful oak wooden floor and a cupboard with enough space for all your stuff. At the front of the house is the open kitchen (2016) with various appliances, a dishwasher, gas hob, extractor, microwave oven and fridge.

First floor:
The landing gives access to 3 bedrooms and a modern bathroom. The bathroom has a bath, shower, double sink and toilet. One of the 3 bedrooms is used as a walk-in closet to the Master bedroom, but this can easily be converted back to a separate room.

Second Floor:
The second floor has a spacious bedroom, storage room and access to the roof terrace. In the storage room is also the connection for the washer and dryer. The roof terrace of more than 10 m2 facing south allows you to sit in the sun all day long.

Outside:
There is both a front and backyard. The backyard is south facing and is landscaped, here you have almost all day sun. In the backyard there is also a freestanding storage room with electricity and lighting and a back to get into the garden. The front garden is also quite spacious and you have a lovely sun terrace.

Have you also become curious about this nice house? Then contact us quickly to schedule an appointment.

Special features:
- Built in 2007
- Living area approximately 129 m²
- Extension on the ground floor
- Beautiful oak floor
- Fully insulated
- Backyard facing south
- Many facilities nearby
- Child-friendly environment
- 4 solar panels
- Full ownership
- Delivery in consultation

The information shown on this website has been composed by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee its accuracy or completeness. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or to have yourself assisted by your own NVM estate agent.

We are not responsible for the content of the websites referred to.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Perceeloppervlakte
125 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder