Vorige | Volgende

Ambachtsweg 11 PP 1474HV Oosthuizen, Oosthuizen

Huurprijs € 750 per maand

Omschrijving

TE HUUR:

DE EERSTE 2 JAAR IS ER EEN KORTING OP DE MAANDELIJKSE HUURPRIJS VAN 200,-.

Op het bedrijventerrein aan de Ambachtsweg te Oosthuizen mogen wij u deze fraaie bedrijfsunit met verdieping te huur aanbieden.
Het betreft de hoek-bedrijfsruimte met een fraai uitzicht over de omliggende weilanden, een prettige werkplek.

De Ambachtsweg heeft een goede ontsluiting naar de N247.
Direct voor het hal kunt u uw auto parkeren, terwijl ook op de mandelige weg voldoende geparkeerd kan worden.

De afmeting binnenwerks gemeten bedraagt:
Begane grond 7.28 x 4.46 = 32.5 m2 verhuurbare vloeroppervlakte, en
1e Verdieping; 7.28 x 4.46 = 32.5 m2.

Vrije hoogte ca. 3.80 meter.

Op de begane grond bevindt zich een prettige bedrijfsruimte met electrische overheaddeur, gladde betonvloer en meterkast.
Op de verdieping treft u een heerlijke lichte ruimte met volop ramen, lichtinval en een fraaie weids uitzicht. Hier kan prima een kantoorruimte worden ingericht.

Deze bedrijfsruimte leent zich prima voor gebruik door een kleine zelfstandige, maar ook voor de stalling van uw auto of camper is het zeer geschikt.

Oplevering geschiedt in casco staat.
Bijdrage huurder aan de mandelige wegen 25,= per maand.

Aanvaarding kan per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-10-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
65 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder