Vorige | Volgende

Ambachtsweg 4 1474HW Oosthuizen, Oosthuizen

Huurprijs € 850 

Omschrijving

Te huur!

Dit makkelijk te bereiken en prachtig ruime bedrijfspand in Oosthuizen.

Het bedrijfspand, gelegen aan de Ambachtsweg 4 is voor veel doeleinden geschikt: bedrijfsruimte, kantoorruimte, distributie, opslag ,kortom een multifunctioneel bedrijfspand op een uitstekende locatie in Oosthuizen.

Begane grond bedrijfspand:
Is aan de linkerkant een diepe ruimte met een oppervlakte van 95.53m2
Aan de rechterkant is het eveneens een diepe ruimte van 95.53m2 met daaraan vast de centrale entree hal met een oppervlakte van 16.61m2

Op de begane grond bevinden zich tevens 2 WC's.

De prijs voor het linker gedeelte (begane grond en de eerste verdieping) van het pand bedraagt 950,- en de prijs voor het rechter gedeelte bedraagt 850,-

U heeft de mogelijkheid het gehele pand te huren maar u kunt er ook voor kiezen alleen het linker of het rechter gedeelte te huren.

Kortom een zeer goede optie!

Huurprijs 850,- excl. BTW Linker gedeelte
Huurprijs 950,- excl. BTW Rechter gedeelte
Waarborg is 3 maal de kale de huur incl. BTW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-10-27
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder