Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ambachtsweg 51 1271AL Huizen, Industriewijk 't Plaveen

Huurprijs € 60 per m2/jaar

Omschrijving

Gelegen op het moderne en goed bereikbare bedrijventerrein 't Plaveen in Huizen, nabij de Rijkswegen A1 en A27 bieden wij TE HUUR een MULTIFUNCTIONELE bedrijfs-/ magazijnruimte ter grootte van ca. 2.680 m².

Het bedrijventerrein is ontwikkeld omstreeks 1975 en heeft door zijn moderne bedrijfsbebouwing een aantrekkelijke uitstraling op ondernemers. Het bedrijventerrein is royaal van opzet met ruime kavels, waarvan de Ambachtsweg één van de hoofdtoegangswegen vormt. Het bedrijfsgebouw, gebouwd omstreeks 1979, maakt door zijn brede voorgevel en materiaalgebruik een robuuste indruk. Het gebouw is uitgevoerd in een zware stalen spantconstructie met betonnen gevelelementen.

Oppervlakte:
Het beschikbare vloeroppervlak omvat: ca. 2.680 m² bedrijfs-/magazijnruimte.

De bruto vloeroppervlakte van het totale gebouw bedraagt ca. 8.189 m².

Voorzieningen/ installaties:
De bedrijfsruimte beschikt over de volgende voorzieningen:
- gewapende betonnen bedrijfsvloer, monolithisch afgewerkt;
- vloerbelasting 1.500 kg/m²;
- vrije overspanning van ca. 23 meter;
- vrije werkbare hoogte van circa 7 meter;
- daklichten gecombineerd met aluminium ramen;
- rookluiken en detectiesysteem;
- brandmeld- en alarminstallatie;
- basis elektriciteitsinstallatie;
- gas cv-installatie met heaters;
- 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren in de voorgevel;
- een overdekte laad- en losruimte voor vrachtauto’s;
- een dagverblijf met een kantine en toiletgroep.

De bedrijfsruimte is bij uitstek geschikt voor magazijn- en distributiedoeleinden.

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan Haven en Bedrijventerreinen, vastgesteld op 25 april 2013 kent aan het perceel de bestemming “Bedrijfsdoeleinden I“ toe, hetgeen bedrijfsactiviteiten toestaat in de categorie 1 tot en met 4. Aanvullende informatie kunt u opvragen bij de gemeente, afdeling ruimtelijke ordening.

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Huizen, afdeling
Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Via zowel Rijksweg A1 (Amsterdam-Amersfoort: afslag 7, Bussum) als de A27 (Utrecht-Almere: afslag 35 Huizen) is het object binnen 10 minuten bereikbaar.

Komt u met het openbaar vervoer?
Bus: goed bereikbaar met buslijn 100 en 101 via bushalte Voormaat. Deze bushalte ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het gebouw.

Parkeergelegenheid:
Het voorterrein is deels openbaar gebied en goed bruikbaar voor parkeergelegenheid.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers en onderhoudscontracten voor eventuele aanwezige installaties.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-10-01
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder