Vorige | Volgende

Amerbos 261 1025ZD Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Buitenkans! Zeer goed gelegen 4 kamerappartement (86m) op de 2e verdieping, met een prettig uitzicht en een riant balkon op het zuiden.


*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***


Op een goede locatie in Amsterdam Noord bevindt zich dit zeer gewilde 4 kamer appartement op de 2e verdieping. Een ruim balkon op het zuiden en een uitzicht over het groen. Het appartement bevindt zich in een mooie groenrijke omgeving met op loopafstand winkelcentrum Boven 't IJ, de sportcomplexen en het openbaar vervoer. Met genoeg (gratis) parkeergelegenheid en diverse uitvalswegen in de buurt (ring A-10) kunnen wij zeggen dat de bereikbaarheid uitstekend is. O ja, natuurlijk is de Noord-Zuidlijn ook op loopafstand.

Indeling:
Algemene toegang, met toegang tot lift en trappenhuis naar de 2e verdieping. Eigen entree op de 2e verdieping geeft je toegang tot de woning. Vanuit de gang heb je toegang tot: de woonkamer met open keuken en balkon gelegen op het zuiden, de grote slaapkamer en de 2e hal met toegang tot het separate toilet met fonteintje, 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde en de badkamer.

De keuken is kaal, hier heb je de mogelijkheid om de keuken van je dromen te plaatsen. De badkamer is voorzien van: een inloopdouche en wastafel.

Balkon:
De woning beschikt over een ruim balkon gelegen op het zuiden.

Berging:
Je hebt hier de beschikking over een priv berging onder in het complex.

Kenmerken:
- Appartement op de 2e verdieping;
- Bouwjaar 1969;
- Woonoppervlakte circa 86m;
- 4 kamers (3 slaapkamers);
- Balkon gelegen op het zuiden;
- Berging;
- Energielabel E.

Bijzonderheden:
- Direct beschikbaar;
- Voormalige huurwoning van De Key;
- Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (van ouders voor kinderen);
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Erfpachtgrond gemeente Amsterdam, afgekocht t/m 28-02-2053;
- Servicekosten 168,78 p/m exclusief stookkosten 68,22 p/m (actieve, professionele VvE);
- Vaste projectnotaris Spier en Hazenberg.

Wij zijn enthousiast, u ook?
Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.


*** ENGLISH TRANSLATION ***


Opportunity! Very well located 4 room apartment (86m) on the 2nd floor, with a pleasant view and a large south-facing balcony.

At a good location in Amsterdam Noord is this very popular 4 room apartment on the 2nd floor. A spacious south-facing balcony and a view of the greenery. The apartment is in a beautiful green area with the shopping center Boven 't IJ, the sports complexes and public transport within walking distance. With enough (free) parking and various roads in the area (ring A-10), we can say that accessibility is excellent. Oh yes, of course the North-South line is also within walking distance.

Layout:
General access, with access to elevator and staircase to the 2nd floor. Private entrance on the 2nd floor gives you access to the property. From the hallway you have access to: the living room with open kitchen and balcony facing south, the large bedroom and the 2nd hall with access to the separate toilet with sink, 2 bedrooms located at the rear and the bathroom.

The kitchen is bare, here you have the possibility to place the kitchen of your dreams. The bathroom has: a walk-in shower and sink.

Balcony:
The house has a spacious south-facing balcony.

Storage room:
You have access to a private storage room at the bottom of the complex.

Characteristics:
- Apartment on the 2nd floor;
- Year of construction 1969;
- Living area approximately 86m;
- 4 rooms (3 bedrooms);
- Balcony facing south;
- Storage room;
- Energy label E.

Particularities:
- Readily available;
- Former rental home of De Key;
- Property can only be purchased for self-occupancy (from parents for children);
- 2-year anti-speculation clause applicable;
- Leasehold land municipality of Amsterdam, surrendered until 28-02-2053;
- Service costs 168.78 p / m excluding heating costs 68.22 p / m (active, professional VvE);
- Permanent project notary Spier and Hazenberg.

We are enthusiastic, are you?
Then quickly make an appointment for a viewing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-10-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder