Vorige | Volgende

Amerbos 269 1025ZD Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Huurprijs € 1.300 per maand

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Te huur en ook beschikbaar voor delers, maximaal twee personen!

Royaal en goed ingedeeld 3-kamerappartement met lift van circa 77 m2 op de 2e etage met ruim balkon gelegen op het zonnige zuiden mét eigen berging van 6 m2 op de begane grond.

De woning is gelegen op loopafstand van het grote winkelcentrum Buikslotermeerplein en nabij het toekomstige startpunt van de Noord-Zuidlijn. Het winkelcentrum Buikslotermeerplein heeft een grote diversiteit aan winkels voor al uw dagelijkse boodschappen en bied daarnaast een grote diversiteit aan winkelaanbod en horeca. Het culturele centrum bij de NDSM werf maar ook het pondje naar het centrum is op fietsafstand gelegen.

Met het huidige, goed geregelde openbaar vervoer, ben je binnen 10 minuten op het Centraal Station. Met de auto bent u in mum van tijd op de ring A-10. In de nabije omgeving kan er volop gerecreëerd worden in Landelijk Noord of bijvoorbeeld Het Twiske.

Kortom een strategische en goed betaalbare locatie die echt het bezichtigen waard is!

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen. Lift naar de 2e etage. Entree naar de woning, gang met toegang tot een van de slaapkamers en de woonkamer. De doorzon woonkamer met open woonkeuken zijn zeer licht. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur én een wasmachine. Het zonnige balkon is circa 10 m2 groot. De tweede aan de achterzijde gelegen slaapkamer is ook van goed formaat! De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met onderkast, spiegel en verlichting.

In het gehele appartement is een laminaatvloer gelegen.

Bijzonderheden:
- Zeer ruim opgezet 3-kamerappartement van circa 77 m2;
- Strategische centrale ligging;
- Ruim balkon van circa 10 m2;
- Servicekosten circa € 100,- per maand voor o.a. hoofdzakelijk stookkosten;
- Individuele berging in de onderbouw;
- Oplevering kan snel.
- Huurprijs is exclusief verbruikslasten;
- Waarborgsom ter hoogte van minimaal 2 maanden huur en servicekosten;
- Minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar;
- Huurders worden op inkomen getoetst;
- Niet geschikt voor rokers of studenten;
- Huisdieren in overleg;
- Dit appartement is uw bezichtiging meer dan waard! Denkt u nog aan de benodigde documentatie?;

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle vermelde maten en oppervlakken zijn indicatief. Huurder heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Ten aanzien van dit object is de makelaar een adviseur van de verhuurder. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot het object, adviseren wij u dit kenbaar te maken.

========================================================================

For rent sharing allowed with a maximum of two persons!

Spacious three room apartment of 77 m2 with great layout located on the 2nd floor with balcony on the sunny side and storagebox of 6 m2 on the ground floor.

The property is located within walking distance of major shoppingcentre Buikslotermeersquare and nearby the future starting point of the North-South line. Buikslotermeersquare mall has a wide variety of shops for all your daily needs and also offers a wide variety of very diverse shops and restaurants. The cultural center at the NDSM shipyard but also the ferry to the center is located within cycling distance.

By the well-regulated public transport, you are at Central Station in 10 minutes. By car, from your garage, the motorway A-10 is almost directly accessible and recreation is nearby at the countryside of Amsterdam north or for example nature park ‘Twiske’.

Overall a strategic and affordable location that is really worth seeing!

Layout:
Communal entrance with doorbells and mailboxes. Elevator to the 2th floor. Entrance to the house, hall which gives excess to the bedroom in front and living. Very spacious living room with open ‘living’ kitchen and access to the sunny balcony of about 10 m2. The kitchen is equipped with build in appliances as well as a washing machine. The second, on the rear located bedroom is very large by size. The bathroom has a walk-in shower, sink, cabinet and mirror with light.

There is a laminate floor in the whole apartment.

Specifics:
- Very spacious two-bedroom apartment of 77 m2;
- Strategic central location;
- Spacious balcony of about 10 m2;
- Fully equipped with double glazing in wooden frames;
- Delivery / moving in is possible on short notice;
- Large storage room on the ground floor;
- Rent is exclusive of about € 100,- service charges for heating etc.;
- Deposit a minimum of two months' and service costs;
- Minimum rental period is one year;
- Renters are assessed on income;
- Not suitable for smokers or students;
- Pets considered;
- This apartment is worth your visit! Do you have the necessary documentation?

This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is assumed for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. Tenant has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is an advisor to the landlord. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 100 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-04-02
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Energielabel
Klasse D
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder