Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amerbos 447 1025ZJ Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim, goed onderhouden driekamerappartement van 87 m met lift, gelegen op de tweede verdieping van een laagbouw appartementencomplex, met een zeer ruim en zonnig balkon gelegen over de gehele breedte van het appartement met uitzicht op veel groen. In de onderbouw beschikt de woning over een separate berging.

De indeling is als volgt:
Entree; hal met meterkast die leidt tot de ruime woonkamer met een open keuken aan de voorzijde van het complex. De Siematic keuken uit 2011 is voorzien van diverse apparatuur. De woonkamer biedt ook toegang tot het zonnige balkon van maar liefst 13 m dat gelegen is op het zuiden. Vanuit de woonkamer betreedt u de tweede hal die toegang biedt tot een ruime slaapkamer aan de voorzijde en de master bedroom aan de achterzijde. Tevens biedt de hal toegang tot een inbouwkast, het separaat toilet en de badkamer die voorzien is van een ruime douche en wastafelmeubel. Het gehele appartement is voorzien van doorgelegd laminaat.
In de onderbouw beschikt u over een berging van ca. 7m.

Locatie:
Amerbos is zeer centraal gelegen in stadsdeel Amsterdam Noord, en biedt gratis parkeergelegenheid op de openbare weg. Het Winkelcentrum Boven 't Y is op loopafstand gelegen, waar o.a. de Euroscoop, een recent geopende megabioscoop met 12 zalen n een gamehal, zich bevindt. Ook de grotere winkelketens zoals de Hema, Decathlon, de Media Markt en de H&M bevinden zich op dit grote plein. De Ring A-10 (S115, S116) is makkelijk te bereiken en doordat de eindhalte van de Noord/Zuidlijn op loopafstand is, heeft het appartement een zeer goede verbinding naar het Centrum en Zuiden van Amsterdam.

Het appartement is gelegen in een parkachtige omgeving en met de fiets is het prachtig fietsen door landelijk Noord. Vanuit de voordeur loopt u in 5 minuten via het Buikslotermeerpark de polder van Waterland in, met zijn sfeervolle dorpjes, fiets- en wandelroutes. De directe omgeving biedt vele sportmogelijkheden, parken, speeltuinen en diverse goede scholen. Kortom een fijne, kindvriendelijke en goed verbonden woonomgeving met veel recreatiemogelijkheden!

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerd in 2011 (keuken, badkamer, toilet, vloer, verwarming en boiler)
- Servicekosten bedragen 240,10 per maand inclusief stookkosten;
- Zeer actieve VvE die professioneel beheerd wordt;
- Woonoppervlak is ca. 87m, meetrapport is aanwezig;
- Erfpacht is afgekocht tot 2053
- Aanvraag eeuwigdurende erfpacht met gunstige overstapregeling is aangevraagd door de eigenaar, offerte is al verstuurd door de gemeente;
- Zonnig balkon van ca. 13m op het Zuiden;
- Het complex beschikt over een lift;
- Separate bering in de onderbouw;
- Asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing;
- Oplevering in overleg.

**English language version**

Spacious, well-maintained three room (two bedroom) apartment of 87m situated on the second floor of a low-rise apartment complex with elevator, with a large and sunny balcony across the entire width of the apartment offering a great view. On the ground-level theres a separate storage room.

The lay-out is as follows:
Entrance; hallway offering access to the meter cupboard leading to the spacious living room with an open kitchen at the front of the complex. The Siematic kitchen was installed in 2011 and contains various appliances. The living room also offers access to the sunny South-facing balcony of 13m. From the living room you can enter the second hallway that offers access to a roomy bedroom at the front side of the apartment and a master bedroom at the balcony side. This hallway also provides access to a built-in cupboard, the toilet and the bathroom containing a spacious shower as well as a sink and cupboard. The entire apartment has laminate flooring.
At ground level the apartment has a separate storage room of approx. 7m.

Location:
The Amerbos is centrally located in Amsterdam North and offers free public parking space. The shopping centre Boven t Y is at walking distance, including the Euroscoop, a recently opened large-scale cinema. The A10 ring road is nearby, and because the terminus of the North-South line is at walking distance the apartment offers a great connection to the Amsterdam city centre as well as the Zuidas.

The apartment is in a quiet, green neighbourhood and the rural North is easy to reach by bike. From the front door its only a five-minute walk via the Buikslotermeerpark to reach the polder landscape of Waterland, with quaint villages, as well as plenty of bike and walking routes. The direct neighbourhood offers plenty of sport facilities, parks, playgrounds and various great primary schools.

All in all its a wonderful, child-friendly and well-connected area to live in with plenty of recreation opportunities.

Characteristics
- Service fee of 240.10 per month, including heating
- Fully renovated in 2011 (kitchen, bathroom, toilet, floor, heating and boiler unit)
- Active owners association with professional management
- Ground lease paid in advance until 2053
- Official offer received for permanent ground lease under the 2019 terms
- Sunny, South-facing balcony of sqm.
- The apartment complex has an elevator
- Separate storage room on ground-level
- Asbestos and age clauses apply
- Key transfer date to be set in mutual agreement
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder