Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amerbos 483 1025ZK Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Vraagprijs € 37.500 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Te koop, ruime garagebox in Amsterdam Noord, geschikt voor een auto of opslag. Op korte afstand van het Buikslotermeerplein, met een bushalte (7 minuten tot Centraal Station) en het toekomstige station van de Noord-Zuidlijn.

Hoogte onder de deur: 1,98m
Inrijd breedte: 2,34m
Hoogte plafond 2,67m

Totale oppervlakte circa 20m2
Met water
Erfpacht afgekocht tot en met 28 februari 2053
Vaste projectnotaris: Spier en Hazenberg
Overdrachtsbelasting: 6%

Deze garagebox valt onder de VvE Zwaan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder