Vorige | Volgende

Amerbos 527 1025ZK Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Vraagprijs € 35.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Zeer gunstig gelegen GARAGEBOX (ca. 17,4m)! Ideaal voor stalling, opslag etc.

In Amsterdam-Noord, vlakbij Winkelcentrum Buikslotermeerplein bevindt zich deze GARAGE van 20m! Deze garage is gelegen onder een appartementencomplex. Diverse uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid (Ring A10 en IJ-tunnelweg), kortom de bereikbaarheid is uitstekend!


Indeling:
Met zijn afmetingen van 5,5 m x 3,17m met een hoogte van 2,67 m is deze garage zeer geschikt voor het stallen van bijvoorbeeld uw tweede auto. Daarnaast is dit een prima ruimte voor opbergmogelijkheden van diverse spullen en/of fietsen/motorfietsen. Kortom, deze garage biedt u de uitkomst om in uw omgeving uw spullen op te slaan.
Afmetingen garagedeur: 2.36 m x 2,08 m (b x h).

Bijzonderheden:
Lamellen roldeur;
Servicekosten 37 p/m;
Elektra mogelijk, voorbereiding is aanwezig;
Waterkraan aanwezig;
Dichtbij station Noord Buikslotermeerplein;
Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 01-03-2053;
Verkoper is woningbouwvereniging De Key;
Vaste projectnotaris Sier en Hazenberg;

Denkt u ook dat dit een geschikte garage voor u is?
Bel ons voor het maken van een afspraak zodat u deze garage met eigen ogen kunt zien!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder