Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amersfoortsestraatweg 218 * 1272RT Huizen, Crailo

Vraagprijs € 1.345.000 k.k.

Perceeloppervlakte
3.993 m²

Omschrijving

BOUW UW EIGEN VILLA OP RIANTE BOUWKAVEL

Gelegen aan de rand van villawijk 'Crailo', nabij bos en heide van het Goois Natuurreservaat, hebben wij het genoegen te koop aan te mogen bieden deze RIANTE BOUWKAVEL van bijna 4.000 m eigen grond.

Na het amoveren van de bestaande bungalow ontstaat een zeer royale bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. Volgens het vigerende bestemmingsplan is de footprint van de bouwvlak ca. 635 m, exclusief maximaal 60 m aan aan en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen. De maximale bouwhoogte voor het hoofdgebouw is 11,5 meter met een maximale goothoogte van 6,5 meter.

Het perceel is volledig omheind met een elektrisch te openen toegangshek voorzien van cameratoezicht en biedt absolute privacy. De chique villawijk 'Crailo' is een toplocatie in het Gooi met een uitstekende bereikbaarheid. Vlakbij het centrum van Hilversum, Utrecht en de Internationale school, maar ook dichtbij Amsterdam en Schiphol. Ook diegene die kantoor/praktijk aan huis wenst zal zich hier thuis voelen.

Hebben wij uw interesse gewekt! Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3.993 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder