Vorige | Volgende

Ammunitiehaven 43 2511XH Den Haag, Uilebomen

Huurprijs € 1.095 per maand

Bouwjaar
1991-2000
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Situated in the middle of the bustling city center of The Hague, wonderful 3 room apartment (2 bedrooms) with sunny terrace at the front (facing South East).
Central station is around the corner as are shops and restaurants.

Lay out:
Closed entrance, lift and stairs to the 1st floor.
Gallery, entrance to the apartment, hall with bathroom, separate toilet, living/dining room with spacious half open kitchen with doors to the terrace, bedroom/study at the front and second bedroom in the back.
Spacious storage area and shared bicycle storage in the building.


Details:

* Approx. 77 m2
* Rental price excluding gas, water, electricity
* Great location
* Minimum rental period 12 months
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder