Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstel 10 1273LP Huizen, Huizermaat Noord

Bouwjaar
1979
Woonoppervlakte
126 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
199 m²

Omschrijving

Deze hoekwoning/eindwoning staat op een prachtige locatie dichtbij het Gooimeer. De woning heeft een rustige ligging en is op korte afstand van het Surfstrand. Aan het surfstrand zijn diverse horecagelegenheden met gezellige terrassen te vinden. Voorzieningen zoals supermarkten (Oostermeent en Holleblok), scholen en sportgelegenheden liggen tevens in de nabije omgeving. De uitvalswegen, A1 en A27, zijn binnen enkele minuten te bereiken.

De op de hoek gelegen woning beschikt over 3 slaapkamers, mogelijkheid voor 4. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd, hierdoor is de begane grond heerlijk ruim.

Tegen een meerprijs is tevens een verderop in de straat gelegen garage in combinatie met de woning te koop of te huur. De garage is voorzien van elektra en water en heeft tevens een vliering over de gehele breedte en lengte, hierdoor is deze zeer ruim. Op de begane grond is de afmeting aan de binnenzijde 3 meter bij 5.70 meter, op de verdieping (vliering) is dezelfde afmeting echter met een zadeldak.

Indeling woning

Begane grond:
Entree, hal met garderobe en meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar de verdieping. Wanneer u doorloopt komt u in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd hierdoor is de begane grond een heerlijke royale ruimte. De keuken met schiereiland is aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur zoals een downdraft afzuigsysteem bij de inductiekookplaat, vaatwasser en koel-/vrieskast.

Via een schuifpui aan de achterzijde komt u bij de tuin. Er zijn diverse terrassen gecreëerd, direct grenzend aan de woonkamer en achterin de tuin. Achterin bevindt zich tevens de vrijstaande stenen berging. De tuin is zeer fraai aangelegd, een leuk weetje: De huidige bewoners maken met de druiven uit eigen tuin ieder jaar een rosé wijn, Vin Rouge Chateau D'Amstel.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee in grote variërende slaapkamers. De hoofdslaapkamer met vaste kastenwand, ligt aan de achterzijde van de woning. Voorheen waren dit 2 slaapkamers, door de aanpassing naar één kamer is deze slaapkamer zeer royaal. De badkamer is aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafelmeubel, toilet en handdoekradiator. Naast de badkamer ligt de tweede slaapkamer met eigen wastafel.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping beschikt over veel bergruimte, een aparte ruimte met de opstelling voor de C.V.-ketel en aansluiting voor wasapparatuur. Tevens bevindt zich op deze verdieping de derde slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden en kenmerken:
- Woonoppervlakte 126,3 m²
- Inhoud 390,1 m³
- Perceel woning met tuin 180 m²
- Woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd
- Op de begane grond is er vloerverwarming aanwezig
- Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, mogelijkheid voor 4
- Schuifpui woonkamer HR++ beglazing
- Isolatie vloer, muur en dak vanuit de bouw in 1979.
- Isolatie uitbouw vloer, muren, dak volgens norm 2001.

Huizen, Haven van 't Gooi
Huizen is een verrassende gemeente in het groene, lommerrijke Gooi. Met name door z’n ligging aan het water en door z’n historie die daarmee is verweven. In de laatste decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad aan het Gooimeer met diverse jachthavens, een gezellig winkelcentrum en horeca. 

Eten & drinken
Langs de Zomerkade, het surfstrand van Huizen, kunt u uw dorst lessen en eten bij tal van restaurants en cafés. Ook in het Oude Dorp kunt u terecht bij diverse restaurants en cafés. Ook zijn er uitstekende restaurants in horecagelegenheden bij de Oude Haven en het Nautisch kwartier. Tot slot kunt u in het moderne uitgaanscentrum De Graaf Wichman  zich op allerlei manieren vermaken en een hapje eten. U vindt er een restaurant, pizzeria, een Ierse pub, een ijscafé en verschillende cafetaria.

Wij nodigen u van harte uit om alle beschikbare informatie te bekijken. Dit kan via onze eigen website, de website van de woning (zie hiervoor de brochure) en uiteraard via Funda.

Mocht u willen komen kijken dan kan dat, uiteraard hebben we in deze tijd enkele nieuwe spelregels. Die gaan we met u bespreken. Bent u wel geïnteresseerd doch wilt u (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten dan laten wij u de woning zien via videobellen en kunt u aan onze collega alle vragen stellen die u heeft terwijl hij/zij in de woning met u rondloopt.

Kortom anders komen tot uw koopbeslissing, daar helpen wij u graag bij.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
199 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder