Vorige | Volgende

Amstel 155 - II 1018ER Amsterdam

Huurprijs excl. € 1.750 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Amstel 155-II, 1018 ER Amsterdam

Een sfeervol en zonnig gemeubileerd 2-kamerappartement, (1 slaapkamer) van circa 80 m˛, prachtig gelegen aan de Amstel tussen Carré en het Amstel Hotel. Dit luxe appartement heeft recent een opfris beurt gehad en beschikt aan de voorzijde over een lichte woonkamer met vrij uitzicht over de rivier de Amstel. Aan de rustige achterzijde van de woning treft u de slaapkamer. Verder bevinden zich in de woning een open keuken voorzien van diverse apparatuur, voldoende kasten, een separate toilet en een luxe badkamer met ligbad, een aparte douchecabine en een toilet.
Door het gehele appartement ligt een mooie marmeren vloer en de woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en een centraal verwarmingssysteem.
Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. diverse openbaar vervoersgelegenheden.

Indeling:
Entree, hal met separate toilet en inbouwkasten, woonkamer aan de voorzijde met een open haard en grote ramen met uitzicht op de Amstel, een open keuken, een slaapkamer aan de rustige achterzijde, een badkamer met een ligbad, een douche, een wastafel en een toilet. Op zolder bevindt zich een berging.

Kortom een heerlijk appartement gelegen op een unieke locatie in Amsterdam.

Opleveringsstaat: gemeubileerd
Woonoppervlakte: circa 80 m˛
Huurprijs: 1750 euro per maand exclusief energiekosten
Waarborg: 2 maanden huur
Woning: recent opgeknapt

Huurcontract voor maximaal 1 jaar!!

Let op!! deze woning is niet geschikt voor studenten of woning delers en roken en huisdieren zijn niet toegestaan!!

******************

Amstel 155-II, 1018 ER Amsterdam

A cozy and sunny furnished 2-room apartment, (1 bedroom) of approximately 80 m˛, beautifully situated on the Amstel between Carré and the Amstel Hotel. This luxury apartment has recently had a refresher and features a bright living room with a view over the Amstel River. On the quiet rear of the house you will find the bedroom. There is also an open kitchen in the house with a range of appliances, plenty of cupboards, a separate toilet and a luxurious bathroom with bath, separate shower cubicle and toilet.
Throughout the apartment is a beautiful marble floor and the house is heated by means of underfloor heating and a central heating system.
The apartment is conveniently located for various public transport.

Layout:
Entrance hall with separate toilet and fitted wardrobes, front living room with fireplace and large windows overlooking the Amstel, an open kitchen, a quiet bedroom, a bathroom with a bath, a shower, a sink and a toilet. In the attic there is a storage room.

In short, a lovely apartment located in a unique location in Amsterdam.

Delivery State: Furnished
Living area: about 80 m˛
Rent: 1750 euro per month excluding energy costs
Guarantee: 2 months rent
Residence: recently renovated

Lease contract for up to 1 year !!

Pay attention!! This property is not suitable for students or property sharing and smoking and pets are not allowed !!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 3500

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²
Bruto inhoud
180 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafel
Ligging
Aan water, in centrum, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder