Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstel 157 3 1018ER Amsterdam, Sarphatistrook

Huurprijs € 2.500 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

**English version below**

Riant appartement op toplocatie aan de Amstel

Beschrijving:
Prachtig gerenoveerd appartement van twee verdiepingen met riant dakterras ιn twee balkons in een charmant pand, gelegen aan de Amstel tussen het Amstel Hotel en theater Carrι.

Indeling:
Het appartement op de 3de verdieping is bereikbaar via eigen entree op de2de verdieping. Via de hal betreedt u de zeer riante woonkamer en suite met mooie houten vloer, originele details, prachtige wandkast en een formidabel uitzicht over de Amstel. Vanuit deze fraaie woonkamer zijn ook de balkons aan zowel de voor, als aan de achterzijde van het appartement bereikbaar.

Ook de zeer ruime keuken met natuurstenen vloer wordt via de centrale hal bereikt. De keuken is recent voorzien van nieuwe apparatuur, bevat het originele doorgeefluik naar de woonkamer en heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Op deze verdieping is ook een wc, met separate wastafel aanwezig.

Via de ruime slaapkamer aan de achterzijde is het dakterras bereikbaar. Aan de voorzijde bevindt zich de 2de ruime slaapkamer van het appartement met diverse inbouwkasten. Tussen de slaapvertrekken in ligt de royale en zeer lichte badkamer met ligbad, douche, wastafel, wc en wasmachine/droger.

Locatie:
De locatie van dit prettige appartement is uniek met de Amstel als voortuin. Door de ligging is er een fraai uitzicht op de sluis, als ook op de authentieke herenhuizen aan de overkant. Op loopafstand bevinden zich alle interessante facetten die Amsterdam te bieden heeft; zoals theater Carrι, maar bijvoorbeeld ook de authentieke Utrechtsestraat met het mooie winkelaanbod. In de directe omgeving is een scala aan goede restaurants en gezellige terrasjes. De ligging is eveneens gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, de Ring Amsterdam en er is een directe tramverbinding met Amstelveen, alwaar de International School zich bevindt. Daarnaast is ook een parkeervergunning snel te verkrijgen, en is vrijwel altijd parkeerruimte voor en achter het huis.

Kenmerken:
• Huurprijs € 2500,- p.m. excl. G/W/E/
• 150 m2 (over 2 verdiepingen)
• 2 slaapkamers
• Toplocatie aan de Amstel
• Uitstekend onderhouden
• Houten vloeren op derde verdieping
• Dakterras van 18 m2
• Balkon aan voor- en achterzijde
• Licht en open appartement
• Gestoffeerd
• Huurperiode minimaal 1 jaar
• Gunning eigenaar
• Per direct beschikbaar


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

-------------------------------------------------------------

Spacious apartment in prime location on the Amstel

Description:
Beautiful two floor apartment with roof terrace and two balconies in a charming building, located on the Amstel River between the Amstel Hotel and Theatre Carrι.

Layout:
The apartment on the 3rd floor is accessed via its own entrance on the 2nd floor. Through the hall you enter the large living room en suite with wooden floors, original details, gorgeous wardrobe and a fab view over the Amstel. The balconies on both the front, and the back are accessible from the living room.

The spacious kitchen with stone floor is reached via the main hall. The kitchen has recently been fitted with new equipment, contains the original hatch to the living room and has access to the balcony at the rear. On this floor is also a toilet with separate sink.

Through the spacious bedroom at the rear on the 4th floor, the roof terrace is accessible. In the front is the 2nd bedroom of the apartment with fitted wardrobes. The separate, spacious and bright bathroom with bath, shower, sink, toilet and washer / dryer is located between the bedrooms.

Location:
The location of this pleasant apartment is unique with the Amstel river as its front yard. Because of the location, there is a beautiful view of the lock, as well as the traditional canal houses across the water. Within walking distance are all the interesting aspects that Amsterdam has to offer; such as Carrι, but also the authentic Utrechtsestraat with its beautiful shops. In the immediate vicinity is a range of good restaurants and terraces. The location is also convenient to public transportation, the Ring Amsterdam and there is a direct tram to Amstelveen, where the International School is located. In addition its easy to get a parkingpermit in this area and there are more then enough parking spaces at the front, as well as in the back of the property.

Features:
• Rent € 2500, - pm G / W / E /
• 150 m2 (2 floors)
• 2 bedrooms
• Prime location on the Amstel
• Well maintained
• Wooden floors on third floor
• Roof terrace of 18 m2
• Balcony in front and rear
• Light and open apartment
• Upholstered
• Minimum rental period 1 year
• Immediately available

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. Tenant has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
150 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder