Vorige | Volgende

Amstel 220 HA 1017AJ Amsterdam, Amstelveldbuurt

Huurprijs € 3.950 per maand

Bouwjaar
1725
Woonoppervlakte
178 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

EEN DUBBEL BENEDENHUIS VAN CA. 178 M2 MÉT TUIN AAN DE AMSTEL TEGENOVER DE HERMITAGE. DE HUURPRIJS VAN € 3950,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE SERVICEKOSTEN, DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

Gelegen in een Rijksmonumentaal pand is dit dubbel benedenhuis te huur met eigen ingang, gelegen aan de Amstel in Amsterdam Centrum. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van dit historische pand.

INDELING:
Entree op begane grond, ruime hal, hoofdslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel en separate douche. Enorme keuken, voorzien van de benodigde apparatuur, en met openslaande deuren naar de privé en zonnige tuin op het zuiden. Vanuit de gang kunt u de trap naar boven nemen.
Op de eerste verdieping vindt u een tweede slaapkamer, een tweede badkamer met toilet en douche en een enorme woonkamer. Deze woonkamer heeft een spectaculair uitzicht op de tuin. Door de hoge plafonds krijgt deze kamer een bijna koninklijke indruk. De historische open haard en spiegel maken dit geheel compleet. Vanuit de woonkamer is er een kleine trap die naar een kantoorruimte leidt.
Vanuit de gang op de begane grond is er een trap naar de berging van 9m2. Op de begane grond is een gezamenlijke wasruimte, met professionele apparatuur, voor vijf huurders.

OMGEVING:
Vanaf hier loopt u binnen enkele minuten overal in het centrum. Gelegen nabij winkelgebied Utrechtsestraat, Amstelveld, Rembrandtplein, Waterlooplein en alle hoofdgrachten. Alle grote tramlijnen en de metrolijn zijn op loopafstand. In de directe omgeving vind je vele prestigieuze restaurants en bars, het wereldberoemde museum (de Hermitage) en de Amsterdamse Artis Zoo.

BIJZONDERHEDEN:
* Dubbel benedenhuis van ca. 178 m2;
* Tuin ca 134 m2, gelegen op het Zuiden;
* Veel leuke bars en restaurants op loopafstand;
* Beschikbaar per 1 juni 2020;
* Waarborgsom is € 11.850,-

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**


AN APARTMENT OF CA. 178 M2 WITH GARDEN AND PATIO ON THE AMSTEL IN FRONT OF THE HERMITAGE. THE RENTAL PRICE OF € 3950,- PER MONTH DOES NOT INCLUDE THE SERVICECOSTS, THE COSTS FOR ENERGY, TV AND INTERNET.

Located in a listed building, this double ground floor house is for rent with its own entrance, located on the Amstel in Amsterdam Center. The apartment is located at the rear of this historic building.

LAYOUT:
Entrance on the ground floor, spacious hall, master bedroom with walk-in closet and private bathroom with bath, double sink and separate shower. Huge kitchen, with the necessary equipment, and with patio doors to the private and sunny south-facing garden. You can take the stairs from the hallway.
On the first floor you will find a second bedroom, a second bathroom with toilet and shower and a huge living room. This living room has a spectacular view of the garden. The high ceilings give this room an almost royal impression. The historic fireplace and mirror complete this. From the living room there is a small staircase that leads to a study.
On the ground floor there is a shared laundry room for five tenants.
 
SURROUNDINGS:
From here you can walk anywhere in the center within minutes. Located near shopping area Utrechtsestraat, Amstelveld, Rembrandtplein, Waterlooplein and all main canals. All major tram lines and the metro line are within walking distance. In the immediate vicinity you will find many prestigious restaurants and bars, the world famous museum (the Hermitage) and the Amsterdam Artis Zoo.

PARTICULARITIES:
* Double ground floor apartment of approx. 178 m2;
* Garden ca 134 m2, located on the South;
* Many nice bars and restaurants within walking distance;
* Available from June 1, 2020;
* Deposit is € 11.850,-;

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1725

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
178 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder