Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstel 228 III 1017AK Amsterdam, Amstelveldbuurt

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
1870
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
95 m²

Omschrijving

Prachtig appartement van 95 m² gelegen aan de Amstel tussen de Keizersgracht en de Herengracht. Hoogwaardig afgewerkt en gemeubileerd appartement met een waanzinnig uitzicht over de Amstel.

INDELING:
U komt binnen via een mooie gemeenschappelijke entree die u door middel van de lift naar de derde verdieping brengt. Het appartement bestaat uit een riante woonkamer met haard, een fijne keuken die van alle gemakken voorzien is, moderne badkamer, Lichte slaapkamer met twee ramen aan de Amstel en een riante gemeenschappelijke tuin.
Kortom, een waanzinnig appartement op een van de mooiste locatie´s van Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN WONING:
- Prachtige locatie
- Prachtige hoge monumentale plafonds
- Schitterend uitzicht
- Voorzien van een Lift

BIJZONDERHEDEN:
- Gemeubileerd
- Maximaal 2 bewoners (3 bewoners is niet toegestaan)
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Maximale huurperiode 2 jaar
- Beschikbaar per 1-7-2020
- Huurprijs € 1.950,- per maand excl. g/w/l (geen makelaars of contactkosten verschuldigd)
- Waarborgsom € 3.900,-
- Geen huisdieren toegestaan
- Servicekosten € 100,- per maand
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 100 p/m
Aanmeldingsdatum
11-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1870

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder