Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstel 52 I 1017AB Amsterdam, Reguliersbuurt

Huurprijs € 2.000 per maand

Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Gestoffeerd 3-kamerappartement op de eerste verdieping:

ENGLISH TEXT BELOW !!

Wij bieden aan een zeer mooi appartement in hartje Amsterdam. Het appartement en het gehele pand zijn in 2017 volledig gerenoveerd op een kwalitatief hoogwaardig niveau.
Er is zelfs een lift aanwezig. Het luxe appartement heeft een geweldig uitzicht over de Amstel, het beroemde Hotel de L’ Europe en de markante Stopera.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
De locatie is gemakkelijk bereikbaar met trams 4, 9, 14 en 24.

Indeling centrale ruimten:
Via de centrale voordeur op de begane grond, bereikt u de gemeenschappelijke hal met het trappenhuis en de statige lift naar alle verdiepingen.

Indeling appartement:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis of de statige lift bereikt u de entree met een royale gang. Deze is voorzien van een separaat toilet, een ruimte voor een wasmachine en droger en biedt toegang tot alle vertrekken. In de ruime woonkamer bevind zich een fraaie zithoek. De strakke open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de grote ramen aan de voorzijde heeft u een schitterend uitzicht over de Amstel. De badkamer beschikt over een douche, wc en een wasbak.
Er zijn in totaal twee ruime slaapkamers. Het balkon is tussen beide slaapkamers in de patio gesitueerd. Het gehele appartement is belegd met een stijlvolle houten vloer met uitzondering van de sanitaire ruimten welke zijn voorzien van plavuizen

Bijzonderheden:
- Luxueus volledig gestoffeerd appartement
- Huurprijs € 2.000,- per maand
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, servicekosten (€45,- per maand), internet en kabel.
- Minimale huurtermijn 1 jaar
- Oppervlakte Ca. 75m²
- Inhoud Ca. 250m³
- Kamers 3
- Slaapkamers 2
- Toiletten 2
- Badkamers 1
- lift aanwezig
- Waarborgsom 2 maanden huur
- Geen huisdieren
- Geen tijdelijke onderverhuur via Air Bnb of soortgelijke organisaties.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens van huurder
- Beschikbaar per direct

Ligging:
Al het bruisende wat deze stad te bieden heeft, treft u hier in de directe omgeving. Het pand bevindt zich in het bruisende stadscentrum, met een enorm scala aan uitgaansmogelijkheden en voorzieningen binnen handbereik. Zoals de Kalverstraat, Rembrandtplein, Muziektheater, Kleine Komedie, de Stopera etc. Het Muntplein is vlakbij met daar diverse aansluitingen op het openbaar vervoer en met de auto bent u in tien minuten op de rondweg A10.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningstelsel. Op het moment geldt een wachtlijst voor dit gebied. U kunt hier één vergunning per adres aanvragen. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Unfurnished 3-room apartment on the first floor:

We offer a beautiful apartment in the center of Amsterdam. This apartment and the whole building was completely renovated in 2017 on a high quality level.
There is even an elivator in the building. In this luxurious apartment you will find an exceptional view over the Amstel, famous Hotel de L’ Europe and Stopera.

Accesibility public transport:
The location is easily accessible by tram number 4, 9, 14 and 24.

Layout central area ground floor:
Through the central front door on the ground floor, you reach the common hall with the staircase and the stately elevator to all floors.

Apartment layout:
Through the communual stairwell or the stately elevator you will reach the entrance of the apartment with a generous corridor. Here you will find a guest toilet, a space for a washing machine and a dryer, and it offers access to all rooms. In the spacious living room there is a beautiful sitting area. The modern open kitchen is equipped with built-in appliances. Via the big windows at the front side you will have a magnificent view over the Amstel.
The bathroom has a shower, second toilet and sink.
Furthermore there are two spacious bedrooms and a balcony is located between the two bedrooms in the patio. The entire apartment is covered with a stylish wooden floor with the exception of the sanitary areas which are fitted with tiles.

Specialties:
- Luxurious unfurnished apartment
- Rental Price € 2.000,- per month
- The rental price excludes costs for gas, water, electricity, service charges (€45,- per month), internet and Cable !
- Lease term minimum 1 year
- Surface app. 75m²
- Volume app. 250m³
- Rooms 3
- Bedrooms 2
- Toilets 2
- Bathrooms 1
- lift in the building
- Deposit 2 months rent
- Pets are not allowed
- No short-stay rental activities like Air Bnb
- Tenants subject to owner approval, after checking tenants details
- Available immediately

Location:
All the exitement that this city has to offer, you will find here in the immediate vicinity. The property is located in the lively city center, with a huge range of entertainment options and facilities within easy reach. Such as the Rembrandtplein, Muziektheater, Stopera and Waterlooplein. Also Muntplein is nearby with various connections to public transport and by car you can reach the A10 ring road in ten minutes.

Parking:
Paid parking or through the licensing system. At this moment there is a waiting list for this area. You can apply for one permit per address here. Source: www.amsterdam.nl/parkeren

This information has been compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate. Seller can not guarantee that all technical systems meet current NEN - norm. Buyer has an obligation to research all cases before him or her are important. With regard to this property the broker consultant seller. We advise you to consult a specialist (NVM) broker which guides you through the purchase process. If you have specific wishes about the house, we recommend that you submit them on time to your purchasing agent and accompanied (have) to do independent research. If you call any expert representative, you feel you are under the law expert enough to be able to see all the things that are important. Apply the NVM conditions.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 45 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-06-19
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder